Goan Bamboo Chair af Prajakta Bamanikar

Der er mange møbler stykker lavet af bambus rundt. Bambus kan bruges til at skabe fantastiske bambus køkkenmøbler og indretningsprodukter. De mest almindeligt oprettede køkkenmøbler stykker lavet af bambus er køkkenbord og stolsæt.

MoreINSPIRATION
  • Multifunktionsstol fra Marco Hammerling
  • Bambusmøbler: Idéer og inspiration
  • En ny Innovativ stol

Prajakta Bamanikar en Industrial Design-studerende ved Indian Institute of Technology i Bombay, Indien, har designet en bambusstol til brug for restauranter i den populære turistregion Goa. Stoledesign ser mere moderne sammen med andre materialer. Kombiner det med de trendy stole og de rigtige borde, og du vil skabe den stemning, der er brug for.

Faktisk er denne stoles hovedkarakteristika ikke bambus, men strukturen. Den har en flot buet form, lavet af tynde metalstykker, der kombineres for at danne en kontinuerlig form. Og når du har strukturen, er alt du skal gøre at tilføje bambusdækslet, og det er færdigt. Det er en meget enkel proces, og designet er også ret simpelt. Men det betyder også, at det ikke er så behageligt som andre stole, fordi det ikke har en blød pude. Det er bare den bambus, der beskytter din krop.

Alligevel er det en smuk stol og det ser meget flot ud i spisepladsen, i køkkenet og endda udenfor, så længe det er i et beskyttet område. Faktisk tror jeg, at denne stol ville se bedre udendørs. Med et simpelt bord kunne det være et smukt sted til afslapning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar