Gold Base Colette Sidebord

Kontinuerlige design har altid været noget, der fangede vores øje. Der er noget om dem, der er meget tiltalende. Colette sidebordet gør også brug af dette princip, men på en mere delikat måde. Bordet har et meget enkelt design og det gør det skiller sig ud. Den elegante enkelhed gør det muligt at gøre en fantastisk tilføjelse i huset i huset. Desuden gør det det meget alsidigt.

Colette sidebordet har en guldblad base med en slank og kontinuerlig form. Manglen på detaljer kompenseres af dette elements dobbelte karakter. Basen har en delikat form med bløde kurver, men den er også meget stærk og stabil. Guldbladsbasen suppleres med en guld-trimmet glasplade med en rund form. Basen er hovedattraktionen af ​​designet. Topet er gennemsigtigt og giver os mulighed for at fokusere på basen, mens den kun supplerer designet. Det passer også godt, da det også har samme egenskaber som basen, men i en anden form.

Bordet er enkelt, elegant og alsidigt, og det kan bruges i stuen eller i soveværelset, hvor det kunne fungere som et natbord. Dens overordnede dimensioner er 25 "diameter x 21" høj, en anden detalje, der gør denne tabel alsidig. Den er lavet af jern og glas og har et simpelt og tidløst design. Det kan købes til en pris af $ 495,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar