Guld Deco D05 Vask Håndvask Enhed

Deco D05 er en meget elegant og stilfuld håndvask enhed med et klassisk design. Det er en del af Deco Classic Collection, og den blev designet til Legnobagno. Hele samlingen er meget smuk. Den har en kombination af klassiske designs med moderne funktioner og detaljer, og resultatet er meget elegant og stilfuldt. Stykkerne fra denne samling har smukke glanslakerede overflader. Denne særlige enhed kommer i sort med guld accenter.

Enheden er lavet af træ, mere præcist eg og valnød. Det har et uroligt udseende, men ikke på vintage eller antikke måder. Samlet set har håndvaskenheden et meget moderne udseende. Samlingen består faktisk af to mindre dele. De første ti genstande hedder Classic Deco, og denne enhed er en af ​​dem. Disse har en mere klassisk og imponerende stil. Der er syv flere kreationer, der blot hedder Deco. De har en mere minimalistisk og moderne stil.

MoreINSPIRATION
  • Et andet guld afslutter håndvaskenhed fra Legnobagno
  • Peter Pan håndvaskenhed af Bruna Rapisarda
  • Træophænget håndvask enhed af GSG Keramisk Design

D05 håndvaskenheden har et simpelt design. Den har et smukt skab med forsiden og siderne lavet af buet krydsfiner. Det har massivt træfod og vandafvisende paneler på indersiden. Skabet har også funktionelle skuffer. Toppen tilføjer farvekontrast. Det er en integreret ekstra lys glasplade færdig med guldblad, der måler 15 mm. Kombinationen af ​​farver og finish er et klassisk valg, og effekten er spændende og meget elegant.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar