Kunst møder funktion inde i Google Budapest Office

Alle ved, at Google-kontorerne har nogle af de mest kreative og geniale designs, og det er blevet bevist med projekter som deres kontorer og hovedkvarter i Amsterdam, Milano, Moskva, Madrid, Dublin, Tel Aviv og flere andre lande. Hver gang blev elementer fra den lokale kultur blandet fagligt med specifikke krav, og resultaterne er spektakulære, ligesom i Budapest-kontoret vi tager et kig på lige nu.

Kontoret var et projekt af Graphael Design Studio, et team, der blev oprettet i 2003 på det ungarske kunstakademi og som fokuserer på at give de bedste midler til gennemførelse af deres kreative og kunstneriske vision til alle deres projekter.

I tilfælde af Google Budapest Office valgte teamet spa-atmosfæren som inspiration. Holdet skabte et folkorienteret arbejdsmiljø, der fremmer kreativitet og effektivitet gennem unikke elementer og et overalt sunde design. Et af de væsentlige krav designerne blev bedt om at overholde var brugen af ​​genanvendte materialer, så holdet omfattede paller og andre restmaterialer ind i projektet.

Indretningen er grøn og afslappet. Der er et konferencerum, der har vinylgulve med vandvirkninger og trykt tapet på væggene. De forsænkede lysarmaturer blev fjernet fra lofterne, og dette udsatte en række rør. Designerne tilføjede farverige rør malet i farverne på Google logoet for at skabe en industriel og legesyg atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Milan Google Office Interior Design Pictures
  • Google kontor i Moskva, Rusland
  • Det nye Google / You Tube kontor i Los Angeles

I mødelokalet efterligner gulvtæppet beton, og væggene har et aqua-design med gyldne accenter og gentagne mønstre.

Bestyrelsen er designet til at ligne en sauna med ægte træ på væggene, gulv og loft.

Atmosfæren er meget afslappet hele vejen igennem. Kontoret blev dekoreret med strandbolde og farverige håndklæder, elementer som yderligere giver pladsen en endnu mere afslappet stemning.

Så vidt stilen går, kombinerede designerne antikke møbler med moderne stykker og skabte stærke kontraster. Denne usædvanlige og dramatiske blanding giver karakter til værelserne og gør det muligt for arbejdsmiljøet at føle sig hyggeligt, at kende og være unikt på samme tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar