Googles hovedkvarter i Madrid - en legende blanding af farver og geometriske figurer

Vi har allerede en temmelig komplet liste over Google kontorer og hovedkontorer, som vi har analyseret hidtil, og i dag tilføjer vi til denne liste et mere smukt eksempel. Det er hovedkvarteret i Madrid, og det var et projekt fra London Practice Jump Studios. Kontoret har to etager i Torre Picasso og har et farverigt interiør.

Som forventet er rummet defineret af fleksibilitet og funktionalitet. Klienten anmodede om et venligt og også unikt arbejdsområde, der også ville henvise til den lokale charme. Arkitekterne kom med et legende, farvekodet design. Det lavere niveau indeholder receptionen, foredragsområdet, teatret og kantinen samt et kontorlokal. Køkkenet er omgivet af en korkvæg med opbevaringshylder og skabe.

Googles hovedkvarter i Madrid kombinerer traditionelle spanske elementer med detaljer, der er specifikke for virksomhedens øvrige kontorer.

MoreINSPIRATION
  • Playful hovedkvarter tilpasser behovet for en opstart
  • A-cero Arkitekter Interiør af et kontor i Madrid
  • Kreativt og interaktivt rum til BGT Partners hovedkvarter

Det øverste niveau har træbuer, der ligner dem, der findes i traditionel spansk arkitektur, og de adskiller arbejdsområdet fra mødelokaler og kabinetter. Selvfølgelig har kontoret også et rekreativt område. På samme niveau kan du finde uformelle præsentationsområder, et massagerum og et hængekøjeområde.

Samlet set er der en høj grad af fleksibilitet og funktionalitet, og den har også en stærk identitet. Layoutet og indretningen passer til virksomhedens stil. Det er en harmonisk blanding af dristige farver, dynamisk indretning, usædvanlige materialer og traditionelle detaljer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar