Smuk lejlighed i Sverige

Hvad der engang var et prestigefyldt hotel er nu et ejerlejlighed i Vasastan, et byområde i Göteborg, Sverige. Lejligheden, vi skal vise dig, er en del af ejerlejlighed og ligger på tredje sal i 1880-bygningen.

Det 7965 kvadratmeter moderne hus blev for nylig solgt, og de nye ejere kan nyde deres et soveværelse, et badeværelse lejlighed. Selvom rummet ikke er meget stort, føler værelserne luftige og lyse på grund af de hvide vægge og lyse trægulve. Det har også store vinduer, der bader huset i naturligt lys. Desuden er opholdsstuen åben for køkken og spisestue, hvilket skaber en stor åben plads. Du kan se nogle accentfliser i køkkenet, der giver stedet noget smag.

MoreINSPIRATION
  • Smuk Penthouse Lejlighed i Göteborg, Sverige
  • Smuk og smuk lejlighed i Sverige
  • Smuk, moderne lejlighed i Sverige

Desuden blev i badeværelset brugt mørk flise, som i kombination med de hvide badeværelsesmøbler skaber et slankt sted. Møblerne i hele rummet er meget moderne og har hovedsagelig en neutral farvepalet med et strejf af farve. Det er fuldt udstyret med alt hvad du muligvis vil have, såsom rustfrit stål apparater, fladskærms-tv og komfortable siddepladser. Derudover præsenterer dette smukke hus en balkon, hvor du kan tilbringe en dejlig eftermiddag.

Denne smukke lejlighed er meget funktionel, høj stil og et varmt og indbydende sted at lande.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar