Sådan dekorere til efterår - 5 friske DIY projekter

Selvom efteråret ikke er så spændende som foråret, er der helt sikkert nogle meget interessante dekorative ideer, du kan prøve. Halloween er helt sikkert en fantastisk mulighed for at gøre en ændring i dit hjem indretning. Du kan finde nogle inspiration i de følgende projekter. De er ikke designet til at være skræmmende, men snarere at fange skønheden i efteråret.

Ændringerne i farve i træerne er den første anelse, som efteråret kommer. Du kan fange skønheden i disse øjeblikke ved at bruge faldne blade for at gøre en smuk faldeindretning til dit hjem. Kombiner flere blade og lav en rose. Brug nogle garn eller tråd for at holde buket sammen. Du kan vise dem ved hjælp af et stort blad som baggrund. {Fundet på lobzik}.

MoreINSPIRATION
  • Velkommen fald med et af disse enkle hjemprojekter
  • Great Fall Projekter, du kan gøre med blade
  • Opdateret græskarprojekt - En frisk tage på efterårsdekoration

Græskar er et stort symbol på efteråret. De er stort set overalt, og de kommer i alle former, størrelser og farver. En dejlig idé foreslået på mottesblog er at slå et græskar i en vase for friske efterår blomster. Det er faktisk en perfekt måde at bruge dine resterende halloween græskar på. Du kan male græskar, hvis du vil.

Hvis du vil lave et midtpunkt midt i æggene, så er det din nemmeste valg at bruge blomster. Men stop ikke der. Giv dit centerpiece et unikt udseende og nogle duftstoffer. Kombiner friske blomster med mandariner og appelsiner. På homemadebycarmona kan du finde ud af, hvordan du kan dekorere appelsinerne med hele fedter. Du skal bruge nogle spydspidser til dette.

I stedet for at bruge friske blomster, som kun varer i et par dage, kan du få inspiration og lave pom-pom blomster. Hvis du vil klæde din buket til Halloween, skal du bruge garn i orange, gul og mørkegrå eller sort. Vis dine pom-pom blomster i en mason jar vase. Mal krukken sort.

Hvis du vil gøre noget smukt til Thanksgiving, kan du tjekke projektet på designimprovised. De nødvendige forsyninger omfatter rene metal dåser, nogle maling og klar voks. Dybest set alt hvad du skal gøre er at male dåserne. Vælg nogle vintagefarver, hvis du kan lide udseendet. Du kan så vise nogle fjer eller blomster i dåserne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar