Smukt hjem i Martha's Vineyard med turkis interiør

Hvis du vil have et vejrtræk, skal du gå ud af byen. Og hvis du ønsker at føle dig tættere på naturen selv inde fra dit hus, skal du vælge en farve, der minder dig om himlen, frisk luft og vand. Denne farve er sikkert lyseblå. Men hvad med turkis? Nå er turkis en stor erstatning, fordi den også indeholder lidt af skovens grønne og det er en meget stærkere farve.

Det næste hus er designet i pastellvægge, de fleste af dem er hvide og bleg turkise. House er ikke ligefrem det rigtige ord, fordi efter min mening er ejendommen et autentisk herregård. Ejendommen er beliggende Martha's Vineyard og er designet af Patrick Ahearn og Gauthier-Stacy. Ud over det forbløffende udendørs rum med alle bilagene og den enorme gårdhave med pool, er palæets interiør den der repræsenterer kirsebær på toppen.

MoreINSPIRATION
  • Turkis indretning inspiration værelser
  • Turkis lejlighed indretning af Darci Goodman
  • Turkis lysfyldt køkkenindretning

Huset har høje lofter, der giver indtryk af lys. Denne egenskab kombineret med de lyse pasteller gør dig meget hyggelig indeni. Den generelle følelse er komfort og afslapning. Udover det hvide er det kromatiske tema givet af turkisvægge, møbler eller tilbehør, alt efter rummet.

Den turkis er forsigtigt kombineret med bløde nuancer af brun og fløde. Alle indvendige udsmykninger er meget sofistikerede. I stuen vil du blive overrasket over at finde et teleskop, i soveværelset vil du se en moderne pejs og badeværelset har et uafhængigt badekar på gamle skole. {Fundet på houseofturquoise}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar