Smuk Penthouse Lejlighed i Göteborg, Sverige

Beliggende i en smuk historisk bygning, er denne næste lejlighed en frisk, hip sted for dem, der vil have lidt mere i live. Den smukke penthouse har meget at tilbyde, såsom skrånende lofter, synlige bjælker, designede skorsten og meget mere.

Denne moderne lejlighed har nogle smukke murstensmure, der giver hjemmet personlighed. Resten af ​​huset er malet hvidt for at opnå et rent design. Møblerne er moderne og, som du kan se, det ser meget behageligt ud; det er også afskrækket af de mørke toner af træbjælkerne. Desuden gør lejlighedens åbne grundplan det føles større og mere luftet.

MoreINSPIRATION
  • Fremragende Penthouse Lejlighed i Stockholm
  • Smuk, moderne lejlighed i Sverige
  • Smuk lejlighed i Sverige

Loftet har opholds- og spisestue, køkken, to soveværelser, badeværelse og en fantastisk loftsgård, hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt over Gøteborgs røde og grønne hustage. Med en åben grundplan bliver opholdsstuen et godt sted for underholdende gæster. Værelserne holdes simple på grund af det lille rum og i et af soveværelserne bruges nogle spejle til at føle sig større. Badeværelset er også moderne, med nogle smukke fliser til smag og en glasvæg, der fungerer som en skillevæg mellem mellemrum.

Denne fantastiske lofts penthouse er slank og stedet hvor traditionen møder modernitet. Visningerne er bare en bonus. Tilgængelig på alvhemmakleri websted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar