Smuk bolig i Sydney

Denne smukke bolig er beliggende i Sydney, Australien. Det er en smuk moderne bolig med en meget funktionel, advarsel og indbydende indretning. Selv troede det kunne virke helt nyt, dette er faktisk en konvertering af et 1960'ers hus. Den gamle bolig blev omdannet til en moderne version af sig selv med hjælp fra MCK Architects. Navnet på den nye struktur er meget suggestiv: The Flipped House.

Den nye bolig har nu en anden struktur og forsøger at engagere sig så meget som muligt fra den omkringliggende have, hvilket skaber en smuk indendørs udendørs forbindelse. Den oprindelige plan for huset blev tilpasset og nogle ændringer er foretaget. Også nogle nye elementer er blevet indarbejdet, udvidelse af boligareal og tilføjelse af nogle nye indendørs udendørsområder.

MoreINSPIRATION
  • SAOTAs første Miami-projekt er en smuk Waterfront Residence
  • Catalanske Residence overleverer bakkerne og de smukke udsigt
  • Smukke bolig ved Morphinogenesis Architects nogen kunne forelske sig i

Selvfølgelig er alt ikke blevet erstattet og ændret. Den indvendige indretning minder stadig om det gamle hus og inventar, inventar og dekorative detaljer er blevet valgt i overensstemmelse med det oprindelige design. Interiøret er for det meste træ og indretningen er minimalistisk og elegant.

Det er en meget varm og hyggelig atmosfære inde og farverne er blevet smukt udvalgt til at skabe et harmonisk udseende. De store vinduer tilbyder ekspansiv udsigt over haven og der er et nyt område, der ligner en udendørs terrasse, der udgør en del af hele strukturen, der byder på smuk udsigt og hvor brugerne kan være i kontakt med naturen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar