Smuk svensk lejlighed

Beliggende i hjertet af Vasastaden, i Sverige, har dette sted ligesom de fleste svenske lejligheder et indvendigt malet næsten udelukkende i hvidt. Det er et godt valg, når du forsøger at lave et lille værelse, synes større. Det er også en vidunderlig måde at invitere lys ind i lejligheden og opnå en lys og forfriskende indretning.

Lejligheden måler 65 kvadratmeter og er for nylig blevet renoveret. Layoutet viser kun to værelser. Alt i alt er dette et stilfuldt og elegant rum med mange af de oprindelige detaljer. For eksempel tage et kig på den smukke pejs i hjørnet af stuen. Det tilføjer definitivt nogle vintage charme til rummet. Man kunne tilbringe en dejlig aften sidder foran pejsen med en bog i den ene hånd og et glas vin i den anden.

MoreINSPIRATION
  • Inviterende hvid svensk lejlighed med vintage pejse
  • Rustik charme og elegance i en italiensk lejlighed fra Cortina d'Ampezzo
  • Loftlejlighed med rustik charme og rummelig balkon

Der er også mange andre smukke egenskaber i hele lejligheden. De hvide trægulve ad matchende vægge og lofter gør værelserne lyse, luftige og rummelige, især når nogle møbler også er hvide. Der er også kontrasterende detaljer. Bare se hvor charmerende det forfængelighed med det ovale spejl er. I soveværelset lyser en dejlig lysekrone op i stuen. Det er disse små detaljer, der gør en plads skiller sig ud og føles som hjemme.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar