Smukke grøntsagsmarkedsdesign Lifschutz Davidson Sandilands

Flere og flere mennesker synes at sætte pris på den lækre smag af friske frugter, grøntsager eller også kaldet bio produkter. Jeg husker, at for nogle år siden var alle disse produkter ikke så meget behandlet med alle former for giftige tilsætningsstoffer eller andre lignende produkter, og de kunne findes på markederne hos de virkelige ejere.

Jeg er en af ​​disse mennesker, der elsker at forbruge alle slags friske frugter og grøntsager, og nu forsøger jeg at undervise min lille pige i samme sunde vane. Hver person bør hver dag spise frugt og grøntsager, da de giver os de nødvendige vitaminer og andre sunde stoffer, som vores krop har brug for.

MoreINSPIRATION
  • Gør din sommer mere forfriskende med en Philips Avance Juice
  • Dover Street Market Shop Indretningsdesign i Tokyo
  • Nostalgisk Neon Harvey Davidson Clock

En tur til markedet er altid en behagelig ting for mig og min familie og måske ville det blive mere afslappende, hvis vi havde en smuk grøntsagsmarkedsdesign Lifschutz Davidson Sandilands. Dette er et moderne marked, der ligger i Moskva og kaldes Tsvetnoy Central Market. Det attraktive punkt i dette rum er lofterne. De har nogle rustfrit stålpaneler, som er polerede og afspejlingen af ​​folk, der går under dem og af de andre genstande, skaber et fantastisk design og atmosfære.

Tsvetnoy Central Market er et syv etagers marked, hvor du kan slappe af efter en lang gåtur med shopping i restauranten, der er på øverste etage eller andre barer, der er der omkring.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar