Gorgeous "Virtue of Blue" af Jeroen Verhoeven

Blå farve symboliserer mange ting. Det kan henvise til fysiske ting, metaforiske symboler eller kan karakterisere nogen. Først og fremmest er det altid forbundet med den blå himmel eller det blå hav. Så psykologisk set er en person, der elsker blå, forbundet med visse moralske og pshykologiske egenskaber.

Den hollandske kunstner og designer, Jeroen Verhoeven, brugte denne vidunderlige farve og kombinerede den med nogle sommerfugleform for at skabe en smuk "Virtue of Blue". Sommerfugle har altid fascineret os med deres vidunderlige farver og flyder i luften. De samles sædvanligvis omkring en lyskilde, hvis de er specie af natten, ligesom mange andre insekter, der synes at være tiltrukket af forskellige kilder til lys.

MoreINSPIRATION
  • Great Futuristic Desk Design af Jeroen Verhoeven
  • Camilla Lysekrone ser smukke ud
  • Lilac Astro Lysekrone af Metallux

"Virtue of Blue" er titlen på en smuk lysekrone, lavet af fem hundrede sol sommerfugle, som synes at flyde rundt om en kilde til lys, som er en håndblæst glaspære.

I løbet af dagen samler disse fem hundrede sommerfugle fra safirblå fotovoltaiske celler solenergi, så lampen kan producere lys om natten. Det er en smuk solskinnekrone, som kan skabe en særlig romantisk atmosfære eller som kan charme dig med sin smukke blå sommerfugle.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar