Grasiøs køkkenkran fra Brizo

Det er rigtigt, at køkkenet først og fremmest skal være praktisk og funktionelt. Men det betyder ikke, at det heller ikke kan se godt ud. Mens de fleste designere fokuserer på funktionalitet, holdbarhed og alle de ting, tilføjer Brizo også listen på udseendet af deres stykker.

Vuelo, den sidste skabelse fra Brizo, er det perfekte eksempel på det. Med et meget smukt og yndefuldt design inspireret af den dejlige svane, er denne kran næsten for smuk til at være sand. Det er et udsøgt stykke. Selvfølgelig, med en vandhane som denne, skal resten af ​​dit køkken være på samme niveau. Mange mennesker bruger normalt meget lidt tid, når de vælger ting som vandhanen eller brusebadets hoved, fordi de tror, ​​at de alle ser det samme alligevel, så de kan lige så godt være hurtige og vælge en. I dette tilfælde ville de være forfærdeligt forkert. Der er ikke noget andet stykke, der kan sammenlignes med denne unikke køkkenkran.

Nu hvor du har set, hvor smuk det ser ud, er det eneste problem, der er tilbage, at vide, om det er mere end det udseende, der er imponerende. Faktisk er det. Ved hjælp af Innoflex og Diamond Seal teknologier sikrer skaberne af denne kran os, at det kommer til at se glat og nytænke i mange år fremover. Og selvfølgelig er det et meget slidstærkt, elastisk og høj kvalitet stykke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar