Graff Aqua Sense Bruser

I denne mere og mere konkurrencedygtige verden søger mennesker konstant flere og flere gadgets og værktøjer til at gøre deres liv lettere. Hvert segment tænkeligt findes i vores hverdag, kamp for at få mest ud af dig, for at være nummer et produkt på din købsliste. Nu er der en alvorlig konkurrence på markedet for smartphones, smarte biler, smarte tv'er osv. Alt i dag skal det være smart. Forsøger at holde trit med de trends, som et firma har udviklet Graff Aqua Sense, et brusebad, der bliver til spa. Det er selvfølgelig designet til dem, der sætter pris på en sådan gadget og mest af alt har råd til det.

Det er for dem, der tror, ​​at bare at tage et bad er en kedelig oplevelse. Nå, ikke mere. Dette produkt indeholder en række sensorer, der er forbundet til en central enhed, der styrer vandstrømmen for at forhindre vandspild. Indvendigt er der en vandfaldagtig oplevelse skabt et specialiseret system indlejret i væggen, og for at fuldføre den vidunderlige oplevelse blev et forholdsvis nu koncept implementeret i ensemblet: Farvebehandling.

Takket være et 4 farvet LED-belysningssystem, der ændrer sig med humør og valg, bliver badoplevelsen mere beroligende, som den allerede var. Du ville tro, at et sådant system er meget kompliceret at kontrollere. Tænk igen; dette vidunderlige system har en vidunderlig touch screen display, så du nemt kan styre alt, selv musik. Ja, du har hørt mig. Du skal bare tilslutte en iPod eller en musikafspiller via en USB-port, og din yndlingsmusik vil fuldføre den vidunderlige oplevelse. Dette er ikke et bad eller et mini-spa, det er den ultimative afslapnings- og underholdningsoplevelse. {Fundet på Domus Web}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar