Grafit vedhæng lampe

Selvom Thomas Edison tog hele æren for opfindelsen af ​​pæren, var han faktisk ikke den sande opfinder. Med næsten et år før Edison oprettede General Electric, fik en britisk opfinder Joseph Swan patentet til lyspæren. Selvfølgelig fortjener Edison al den påskønnelse, fordi han havde den teknologiske evne til at producere masser og redde verden fra mørke. En hyllest til Edison blev bragt med denne kopi af sin oprindelige 60W pære. Hvis den er tilsluttet en lysdæmper, en enhed, der styrer mængden af ​​elektricitet, der kommer ind i pæren, kan du få et meget godt indtryk af, hvordan det første belysningssystem lignede.

Set ud fra det dekorative synspunkt er der flere vedhængslampe, som skaber et vidunderligt humørligt miljø. At være en glødelampe vil ikke kun udsende et blødt lysende lys, men også varme, så hænge dem fra loftet og med lidt ekstra ledning sænke dem lidt, så miljøet kan have gavn af begge disse to komponenter.

MoreINSPIRATION
  • Den stilfulde Noir vedhængslampe
  • Firefly vedhæng lampe
  • Ash Pendant Lamp af Tom RAFFIELD

Du skal være omhyggelig, fordi en professionel installation anbefales og vigtigere vil disse pærer kun fungere i 110-120 V-udgange, så hvis der er en højere spænding i dit land, skal du bruge en konverter og en stikkontaktadapter. Det koster omkring 32,02 EUR, det er en god investering, hvis du vil have et glimt af de tidspunkter, hvor pæren var super moderne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar