Gravity Bowl og Colander Set til moderne køkken: Spin & Drain

Et multifunktionelt køkkenværktøj som denne skål og kolander sæt kan spare dig tid og hjælpe dig med at lave mad smidigt. Uanset om du laver salat eller koger pasta, hjælper dette moderne skål og kolander sæt dig nemt at spinde og dræne, hvad der senere bliver dit brændstof.

Det smarte Spin & Drain køkkenhjælp fra Guzzini er, hvad der tager madlavningstiden ned og forbedrer dit intuitive arbejde i køkkenet. Maksimere dit arbejde i køkkenet,Spin & Drain skål og kolander sæt bruger tyngdekraften på en subtil måde. Dette forbedrer og fremskynder madlavnings- og serveringsprocessen, hvilket gør livet lettere.

Det multifunktionelle køkkenhjælp har et innovativt rotationssystem designet af Nilo Gioacchini og Criodesign. Dette sikrer, at tyngdekraften hjælper med at gøre alt nemt og intuitivt. Sættet består af en beholder og et kolander sæt, som kan bruges sammen eller individuelt.

Den interne kurv samler først vandet fra vask og dræner det, men det kan også bruges separat som den klassiske kolander; for eksempel til dræning af pasta. Den ydre beholder er på den anden side også en skål, der kan bruges ved bordet for at servere pasta, salat eller tilberedning af retter.”

Det innovative tyngdekrafts spinningssystem er lavet af robust fødevaresikker SAN-plast og er designet til at hjælpe dig ud ad mange gange. Skål- og kolanderættet er også opvaskemaskine sikkert og måler 12 ved 10 til 5-tommer. Med et intuitivt design hjælper Spin & Drain køkken tilbehør dig med at vaske, dræne, servere, blande og endda tine mad. Når du har uventede gæster, hjælper dette moderne køkkenhjælp dig med at sammensætte noget for at tjene hurtigt og nemt. Den ydre skål bliver en afhængig betjeningsskål, som du kan tage til spisebordet. Hvad er skålen du sikkert kunne bruge Spin & Drain skålen og kolander sæt til?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar