Sådan opbygger du en Hypertufa-tabel til din udendørs loungeplads

Eventuelle møbler, du vælger at bruge udendørs, skal enten være meget modstandsdygtig og kunne klare hårde vejrforhold eller bør holdes indendørs i løbet af efteråret og vinteren. En stor ressource, som lader dig bruge den første mulighed er hypertufa.

Lad os først forklare, hvad hypertufa er. Dybest set er det en blanding af cement, tørvemos og perlit og svarer til beton. Den er stærk og holdbar og vejer meget mindre den cement, der gør den mere praktisk. Derudover kræver det ikke forsegling. Det er struktureret udseende giver det et organisk udseende.

Det er vigtigt at vide, at hypertufa kræver et par uger at helbrede, så hvis du beslutter dig for at lade sig sige, skal du bygge et bord, du skal vente et stykke tid, før du rent faktisk kan bruge det. Men nok med den teoretiske beskrivelse. Lad os se, hvordan du kan opbygge et hypertufa bord.

MoreINSPIRATION
  • DIY Hypertufa udendørs bord
  • Sådan opbygges eller opgraderes en udendørs bord med indbygget køler
  • Sådan opbygges en polstret bænk til indendørs eller udendørs brug

De materialer, som du har brug for til projektet, omfatter støtteblokke, ben, skumrammer, stivskumisolering, trådnet og strækholdere. Når du har alt, skal du bruge en sav til at skære træstykker til formen, formen. Skru dem sammen, og skar derefter skummet i størrelse, så det passer indvendigt.

Derefter lave en platform til recessen, også ved hjælp af skum. Fastgør skumstykkerne med skruer. Derefter skæres nogle trådnet ind i rammen. Skær et rektangel ud for platformen. Derefter kombineres cement, tørvemos og perlit. Tilsæt vand til blandingen, indtil du får konsistensen af ​​jordnøddesmør.

Fyld formularen med blandingen halvvejs, men belæg først indvendigt med madlavning. Niveau blandingen og tryk for at slippe af med boblerne. Placer trådnet på toppen og tilføj mere hypertufa-blanding. Læg trådnetudskæringen på toppen og tilføj mere blanding. I slutningen skal du dække formen med plastik og lade det helbrede i et par uger.

Herefter har du masser af tid til at skære blokke til benene og støtterammen for at bygge rammen til bordet. Saml hele sagen, og når det er tid, fjern formularen for at afsløre bordpladen. Sand kanterne og overfladen og placere den oven på den nybyggede ramme. Du kan finde mere detaljerede instruktioner vedrørende projektet på thisoldhouse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar