Store DIY Portable Fire Pit

En ildsted kan opmuntre atmosfæren, hvor du end vælger at placere den. Den virkelig fantastiske del er, at du faktisk kan opbygge din egen brandkasse og endda gøre den bærbar, så du kan ændre sin placering og tage den med dig, hvor du vil. Uanset om du beslutter dig for at tilbringe en rolig og afslappende eftermiddag i haven eller have en god tid med venner, vil du nyde at have en ildsted i nærheden.

At opbygge en brand pit du kun har brug for et par enkle materialer. For eksempel kræver dette projekt nogle silikone, glasrammer, nogle sten, metalnet af enhver art, gelbrændstof og en metalplanter med en læbe. Når du har sammenlimet glasrammerne, sikrer du din skabelse til kanten af ​​planterne. Det er vigtigt at måle alt rigtigt i første omgang. Du tilføjer derefter brændstoffet og klipperne. {Fundet på designsponge}.

En anden simpel idé er at omdanne en blomsterpotte til en lille bærbar ildgrop. Projektet er beskrevet på Theblueeyedlove. De vigtigste forsyninger, der kræves til den, omfatter en blomsterpotte, flodbjerge og chafing brændstof. Først skal du fylde potten med klipper, og så kan du placere brændstofbeholderen ovenpå, så det sidder lidt højere end potten. Tilføj et par flere flodbjerge, fjern låget og nyd.

Fordelen ved, at små og bærbare ildsteder og brandskåle tilbyder, er at de kan placeres hvor som helst du vil, så længe det er sikkert at gøre det. For eksempel, hvis dit hjem har en terrasse med en smuk udsigt, ser det ud som en temmelig god beliggenhed.

På samme måde vil du måske skabe et zen-opholdsområde et eller andet sted i din have eller baggård. En lille brandkasse kan hjælpe dig med at skabe det afslappende stemning, du har i tankerne. Tilsæt nogle potteplanter og et par komfortable stole, og det skal være nok.

Branden pit er som regel midterstykket og omdrejningspunktet for området. Sæderne er arrangeret omkring det, så alle kan nyde den hyggelige atmosfære og deltage i samtalen. Dette virker som et perfekt setup til en vidunderlig aften samling blandt venner.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuldt design, der gør ildkasser ser varmere end nogensinde
  • Sådan stil og nyd en brandskål til en hyggelig oplevelse
  • Bærbare ildsteder, der skaber en øjeblikkelig hyggelig stemning hvor end de går

Er ikke dette hyggelige sted vidunderligt? Branden pit er den ting, der fuldender udseendet selv om indstillingen ville have været udsøgt selv uden det. Det lader til et dejligt roligt sted, hvor du kan nyde en afslappende samtale i to eller tilbringe lidt tid alene.

Udnyt din bærbare brandkasse for at flytte dit udendørs opholdsstue, når du føler behov for en ændring eller afhængig af vejrforholdene. Denne form for fleksibilitet kan løse mange problemer og gøre en bolig meget mere indbydende.

Dette søhus ved helt sikkert, hvordan man lægger mærke til den dejlige brandpit, der vises her. Selvom det er lille og simpelt, forbliver ildstedet midtpunktet for dette store dæk. Alt andet er organiseret omkring det, og valget af farver og finish er også temmelig fantastisk.

Moderne dæk er ingen undtagelse. Der er masser af minimalistiske og moderne brandkasser eller bærbare pejse, du kan vælge imellem. Denne særlige er meget chic. Dens små dimensioner og gennemsigtige design gør det muligt at skille sig ud på en meget subtil måde.

Opsæt et hyggeligt opholdsområde væk fra terrassen, måske under et stort træ. En brandskål og et par enkle og komfortable stole er alt hvad du behøver. Den hvide landskabsrock, der fremhæves her, hjælper med at definere området, selv om det ikke er en nødvendig funktion, og du kan erstatte det med noget andet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar