Grønne interiørideer til dit hjem

Grønne resultater ved at kombinere blå og gul, så vi kan sige det er en mægler mellem kulde og orm. Det er en beroligende kølig farve, som er relateret til det jordiske område, ikke med den astrale, så det er en hyggelig farve, som vi benytter. Grøn er farven på foråret, et symbol på håb, ungdom og fecundity. Hvis du vælger at male dit værelse i grønt, kan du bemærke, at det gør dig mere kreativ, rolig og glad som barn.

Jeg er en af ​​de personer, der malede deres soveværelse i grønt og gult, uden at kende farverne, og nu kan jeg bekræfte, hvad der er angivet ovenfor. Selvfølgelig er der masser af kombinationer og nuancer til grønt, og du kan også maler i grønt, absolut ikke noget rum i dit hus. Der er så mange nuancer, som du helt sikkert har fra hvor du skal vælge: foråret grøn, isnød mynte, dyb skov, olivengrøn nogen flere.

MoreINSPIRATION
  • Forårsinteriørideer
  • Lyseblå indretningsdesigner
  • 15 Grønne stue design ideer

Fordelen med grøn er, at i sammenligning med andre farver kan du også bruge den til detaljer og til hele rummet uden at frygte en fejl. Det er ikke en risikabel farve, og den passer til mange kombinationer. Ved at male dit værelse i grønt, vil du medbringe et stykke natur i dit hus. Derfor kan du i grønne rum tilføje nogle blomster eller prydetræer, bare for at styrke ideen om naturen. Nær grønt kan du tilføje andre varme farver, som f.eks. Orange, gul, fløde, brun, men nogle gange kan du endda tilføje nogle detaljer malet i aggressive kolde farver som blå, fuchsia eller violet.

Grønens komplementære farve er rød. Så hvis du vil lægge accent på noget objekt eller detaljer, bør du spille med disse to farver, og det vil helt sikkert skille sig ud. Hvis du vil oprette et vildt naturligt lignende rum, kan du på baggrund af en grøn mur tilføje et trærevagt bord. {Pics from decorati}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar