Opmuntrende måder at dekorere med grønne køkkenskabe

Grøn er en meget frisk og forfriskende farve, og disse attributter gælder for stort set alle de forskellige nuancer, der hidrører fra den. Dette er en farve, der er velegnet til køkkenet af en række grunde. Det vigtigste er, at det bare giver mening og det ser godt ud. Naturligvis er der mange forskellige designstrategier, der kan dreje rundt om grønne køkkenskabe, tællere, vægge osv. Den kolde del er, at det grønne ser godt ud, når det parres som stort set enhver anden farve, især dem der almindeligvis findes i naturen.

Brug grøn i kombination med varme skov for et blik inspireret direkte fra naturen. For eksempel kan kabinets fronter være grønne, mens resten af ​​deres kroppe har en træfinish, ligesom du ser i dette stilfulde og indbydende køkken.

En lysere nuance af grøn kan være bedre egnet til et strand-stil køkken. Mynte grønne skabe eller kabinet fronter kan parres med træ eller hvide bordplader og en subway flise backsplash til et retro-chic look. {Fundet på bensoninteriors}.

I tilfælde af en åben grundplan, hvor køkken og stue eller spisestue er direkte forbundet, skal der være en behagelig og problemfri overgang mellem dem, og det er her køkkenøen kommer i spil. En grøn ø, der matcher køkkenskaberne, kan parres med et grønt loft eller accentvæg i køkkenet eller med andre matchende designelementer som gardinerne eller områdets tæppe.

Det er også vigtigt at finde den rigtige skygge af grønt, den der passer bedst til den stil, du har i tankerne. Lyse og dristige farver går normalt godt med mere moderne eller moderne decors, mens dæmpede og mere neutrale nuancer er bedre egnet til traditionelle eller retro decors.

Overvej en lys og frisk grøn tone for køkkenskaberne, hvis rummet er lille eller lukket på en eller anden måde. Dette kan bidrage til at gøre det mere åbent og mere rummeligt. Hvid kan være den grundlæggende farve, der anvendes på vægge og loft, og du kan tilføje neutrale på andre elementer. {Fundet på studiomarler}.

Et altegrønt køkken kan være en interessant ide. Men hvis nuancen er for lys eller for stærk, kan det blive trættende for øjnene. Strategien kan gå godt med en åben plan, hvor køkkenet deler gulvpladsen med spisestuen. {Fundet på wellborn}.

Hvis du koncentrerer alt grønt på den ene side af køkkenet ved at skabe en stor væg enhed for eksempel, selv om der er meget grønt derinde, vil det ikke virke overvældende. Selvfølgelig ville det være bedst at holde resten af ​​køkkenet enkelt og neutralt. Sort og hvid er dine bedste muligheder.

Selvom det fra visse synspunkter kan være nemmere at bare lave alle møbler i køkkenet i samme farve eller med samme finish, er det æstetisk set mere forfriskende og ømfintligt at blande og matche to eller flere muligheder. For eksempel har dette køkken hvidt kabinet, men øen er grøn, og det er ret cool.

MoreINSPIRATION
  • Læserprojekt: Grøn køkkenplade og hvide skabe
  • 20 stilfulde måder at arbejde med grå køkkenskabe
  • Skal køkkenskabe matche hårdtræsgulve?

Vi skal også nævne det faktum, at det er muligt at spille med to eller flere nuancer af samme farve for at skabe udsøgte decors og kombinationer. Tjek dette funky køkken, der har mørke grønne skabe og lyse grønne bordplader.

I dette særlige tilfælde er hele køkkenblokken grøn med sorte accenter. Øen er dog hvid med en lys træbase, den samme kombination der definerer vægge og gulve i åbent plan. Dette sikrer en rigtig god overgang mellem områderne.

Det er selvfølgelig også muligt at bruge grøn i kombination med en anden stærk farve, når du indretter køkkenet. For eksempel blev der anvendt en kombination af grønne og røde nuancer her. Det har sin charme, men stadig kan andre kombinationer have arbejdet endnu bedre.

En sjov og samtidig stilfuld mulighed er at bruge forskellige nuancer af samme farve, så hver sektion eller funktion i køkkenet skiller sig ud på sin egen måde. Her blev en meget smuk skygge af grøn brugt til de åbne hyllemoduler og en lysere tone til øen. De ser udsøgte ud i kombination med det varme grå kabinet og marmorbænkene.

En måde at sikre en jævn overgang mellem funktioner på en åben plan er at bruge samme farve i indretningen af ​​tilstødende rum. Det kan være den primære farve i et område og accentfarven i den anden.

Denne type vasket udseende kan være ganske charmerende i visse indstillinger. Pas på dog ikke at overdrive det, fordi for meget af en farve eller en finish kan overvælde et mellemrum. Tag lidt tid til at overveje det store billede og den måde, hvorpå hvert element interagerer med omgivelserne, når de alle sammen sættes sammen.

Grønne køkkenskabe i bunden og hvide på toppen ... hvad en smuk kombination, især når de blandes med alle disse accentstykker. Vi kan virkelig godt lide de lyse røde accenter i dette køkken og måden alt er i perfekt synkronisering. De trækamre i toppen er også en rigtig cool funktion, og apparaterne i rustfrit stål ser heller ikke ud på plads.

Brug den samme farve, men med subtile nuanceforskelle på de nederste og øverste kabinetter i køkkenet, hvis du ønsker at opretholde en sammenhængende indretning i hele, uden at den bliver for simpel eller kedelig.

I nogle tilfælde øen midtdelen af ​​køkkenet, så du kan fokusere på det i stedet for vægskabene. Denne all-grønne ø ser udsøgt ud og kan med succes kombineres med neutrale farvede skabe, men også med andre mere levende farver og farvekombinationer.

Sort og hvid er de primære farver, der bruges i dette køkken, men grøn er lige så vigtig. Faktisk er det, der gør det hele sammen på en harmonisk og øjenværdig måde. Den accent belysning hjælper med at skabe kontaktpunkter og fremhæve visse elementer af indretningen i en subtil og samtidig interessant måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar