Green Residence i Singapore dyrker græs på hvert niveau

Beliggende i et frodigt plantet boligområde i Singapore og omgivet af modne træer, har denne grønne moderne bolig sig til at fange ånden i sine omgivelser. Det Hus på Trevose Place blev afsluttet af Et D Lab.

"Denne ambition om at udvide stedet, dens følelse af blid bevægelse og ro, udgjorde en udfordring i betragtning af de omfattende programmatiske krav fra ejerne," forklarede arkitekterne. 

Den grønne bolig skulle tilpasses behovene hos den generationsfamilie. Dette blev opnået ved at udvikle en forholdsvis kompakt bygning omkring en gårdhave og swimmingpool. Højdepunktet i designet er en sti, der vinder rundt om den ydre facade og omgiver huset i græs.

"Bortset fra forsigtigt fusionering af bygningen ind i stedet fungerer denne lange, snoede veranda også som udvidelser af de enkelte værelser," tilføjede arkitekterne. Verandaen fortsætter hele vejen til tagterrassen.

Hjemmet har tre niveauer, der hver især er vært for både private og sociale områder. Store vinduer og skydedøre på hver etage sikrer naturlig ventilation og belysning, og giver adgang til de græsklædte områder fra alle niveauer. [Fotografi af Masano Kawana]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar