Grønt Detaildesign til Replay Store i Firenze

Replay Store i Firenze har et unikt grønt design udviklet af Vertical Garden Design. Sammen med designerne fra Studio 10 formåede det vertikale designfirma at designe en usædvanlig kreativ butik. Den nye konceptbutik nyder godt af en 7 meter høj L-formet væg og er bygget i overensstemmelse med bæredygtige kriterier. Det økologiske tema i 3-etagers boutique blev inspireret af undervandet af en tempereret skov, der ikke findes langt fra Firenze, men det har mange tropiske planter, der kan modstå betingelserne for et indendørs miljø. Beliggende mellem friske grønne områder, synes produkterne at være en del af naturen og udforske dens quintessence. Rekonstruktionen af ​​rummet var en udfordring for de mennesker, der arbejder med projektet. Ved hjælp af naturlige klimaanlæg og geotermiske opvarmningssystemer og oplyst af LED-lys udforsker butikken en ny måde at tænke på detailhandel. Fordi planterne har brug for plads og lys, kan kun få planter tilpasse sig det specifikke Replay-miljø: "Normalt er ikke for mange ensomme arter nødvendige for at give haven en særskilt karakter, og faktisk kan en sparsom brug af disse planter bedre udbrede deres unikke kvaliteter."Vi forventer at se flere og flere detaildesigner, der tilbyder alternativer til de klassiske butikker og har en dyb respekt for naturen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar