Smuk Grøn Rooftop

Jeg ved ikke præcis, hvad der er den nøjagtige procentdel af mennesker, der bor i byer og i landets sider, men jeg ved helt sikkert, at der er mange flere mennesker, der bor i overfyldte byer end i andre landskabsbygninger. På grund af denne kendsgerning ser mange mennesker ikke sig selv omgivet af frodig grøn vegetation på deres hverdag.

Denne ting kan være ubelejligt for dem, der ønsker at slappe af på en gårdhave, vælge deres hjemmelavede urter eller have en udendørs middag. Heldigvis er der nogle få usædvanlige måder at have din egen "baggård" på toppen af ​​din lejlighedsbygning. Nogle mennesker har allerede gjort det, og det var ikke så svært, efter at du selv har fundet ud af rummet. Diana Richards og sin kæreste Chris Miller vendte deres standard tagterrasse i en vidunderlig tagterrasse og et godt sted at uddele.

MoreINSPIRATION
  • Big Dig House af SsD Architects
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Intelligent Penthouse og Rooftop Terrace

Alt blev gjort fra scavenged, genbrug eller genanvendt materiale, så hele projektet vil ikke koste mange penge. Deres nye sted giver dem mulighed for at se solen gå ned for at høste deres egne grøntsager og friske urter, mens de bruger tid sammen med deres venner, alt det i hjertet af byen. De laver deres egen kompost og anvender geniale vandingssystemer for deres planter at vokse sunde på toppen af ​​en bygning, men jeg synes, det er værd at gøre alt. Gør du ikke

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar