10 Swoon-Worthy, inspirerende gæstesove temaer

Er du heldig nok til at have et ekstra soveværelse i dit hus, som du kan bruge til at imødekomme familie- og venbesøg? Hvis det er tilfældet, betyder det, at dit værelse skal være lige så stilfuldt og sammensat som resten af ​​huset, komplet med farveskemaer og magt temaer. Vi har lavet en hurtig liste over 10 swoon-værdige og inspirerende gæsteværelset temaer, der ikke kun vil inspirere, men sparke din dekoration i gear. Tag et kig!

1. Nautisk dækket.

Gæsteværelserne må ikke være fastklemt med Äústuff. "I stedet gør et simpelt tema sit job. Dine gæster vil elske at gå ind i denne nautiske flugt. Og du har det sjovt at skabe det!

2. Metro Modern.

Måske er hele dit hus dækket af en chik, moderne stil. Hvis det er tilfældet, så bringe den posh atmosfære ind i værelset også. De vil helt sikkert nyde overraskelsen af ​​denne bystil.

3.Whimsisk afslapning.

Har det sjovt at lægge rummet i wispy stoffer og forsigtige farver. Nogle gange har de bedste temaer ikke noget rim eller en grund, men de betyder bare at blive nydt.

4. Feminine Frills.

Hvis du er et ægtepar og din mand ikke føler dig godt tilpas med dit eget soveværelse, der er dækket af pink og flæser, skal du bare bruge den flirtige inspiration til værelset! Der er ingen regler, når det kommer til at dekorere det ekstra rum, så spred femininiteten til dit hjerte ønske.

5. Kulturelt fundet.

MoreINSPIRATION
  • Tre måder at skabe et varmt og hyggeligt gæstesoveværelse på
  • Makeover Tips til en sommer inspireret gæstesoveværelse
  • Gæstesoveværelse før og efter af Brook og Jason

Elsker du det, verdensmarkedet, er du stil? Elsker du at tage bits og stykker fra andre kulturer og bruge dem til at inspirere dit eget indretning? Nå, gør det for gæsteværelset også!

6. Farveløst Levende.

Nogle gange er magien i farverne. Og til tider er det rigtige tema for dig simpelthen en farverig! Dip dit værelse er masser af smukke nuancer og have det sjovt!

7. Beachy Escapes.

Tag dine gæster på ferie med et strand-tema værelse. Lidt luksuriøst, lidt tropisk, vil dine kære føle sig forkælet efter et ophold i dit gæsteværelse.

8. Victorian Fun.

Elsker du victoriansk stil? Guld, rosey pinks, indviklede detaljer og blonder her eller der? Vend dit værelse til en hyldest for denne alderdom!

9. Simpelthen ren.

Gæsteværelserne skal ikke være fulde af personlighed, men de skal være komfortable. Den bedste stil valg for dig kan være at skabe et simpelt og rent værelse, der er velkommen til alle dine gæster.

10. Eklektisk stærk.

Min favorit af bunken, et eklektisk soveværelse er et soveværelse fuld af liv. Hipster accenter, sjove mønstre og masser af boho spiritus, vi elsker integrationen af ​​forskellige stil genrer, når du opretter denne type sjovt rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar