Sådan laver du en vægskærm ved hjælp af en simpel jar eller flaske

Både Mason krukker og glasflasker kan være ekstremt alsidige, når det kommer til DIY projekter og repurposing generelt. Et interessant projekt, du kan gøre ved hjælp af en af ​​disse ting, er en dekorativ vægsconce eller måske en arrangør. Du kan kombinere krukken eller flasken med en række andre materialer for at få det ønskede udseende eller stil.

En vidunderlig ide er at tage genbrug til et nyt niveau ved at følge de designforslag, der tilbydes på sweetpeachblog. Her kan du finde ud af, hvordan du parrer genvundet træ og krukker eller flasker for at gøre smukke vægsconces / vaser. Du kan vise disse i par og skabe et geometrisk udseende eller individuelt.

Du kan endda lave en vægsconce, der har en dobbelt funktion. Ideen kommer fra diykandi, hvor man kan finde ud af, hvordan man laver et husnummerskilt ved hjælp af et træskive og en masonkrukke. Du skal også bruge en slangeklemme og vinylnumre. Burlap er kun til indretning. {Fundet på diycandy}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Mason Jar Wall Wall Organizer
  • Charmerende og nem DIY Smykker Wall Display
  • 10 Upcycle ideer, der giver enkle ting en anden chance for at være ekstraordinær

To eller flere krukker kan bruges sammen til at lave en vægmonteret planter eller vaseskærm. Du skal bruge et stykke træ på hvilket du skal fastgøre krukkerne ved hjælp af klemmer. Først sikrer du klemmerne til brættet ved hjælp af små negle, hvorefter du kan føle dig fri til at tilpasse hele sagen ved hjælp af maling. {fundet på thenextbird}

En lignende ide kan tilpasses til en enkelt Mason krukke. I dette tilfælde kan du placere træpladen lodret, og du kan vise krukken vase i midten. Da der vil være lidt ekstra plads i bunden, kan du også tilføje en anden dekoration eller måske en bøjle, hvis du for eksempel planlægger at bruge dette stykke i køkkenet eller indgangen. {fundet på mysocalledcraftylife}.

Der er mange interessante og nyttige måder, hvor du kan bruge et så simpelt tilbehør. For eksempel kan du bruge krukken som en vase og blot sætte for friske blomster i den, men du kan også bruge den som opbevaringsbeholder til køkkenredskaber eller som lysestage. Den alsidighed, der ligger i projektets enkelhed, og du kan finde ud af mere om det på Thehambyhome.

Vi nævnte, at krukker også kan sagsøges som arrangører, så lad os tage et kig på et projekt, der viser dig, hvordan du opnår det. Ved hjælp af et træbræt og flere Mason krukker fastgjort med metal klemmer kan du oprette en arrangør til dine kontorartikler eller til badeværelset, køkkenet eller andre rum. Hele projektet er beskrevet på Thediyplaybook.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar