11 Smukke Håndlavede Plader til Flere Instagram-Værdige Eats

En ting, vi gør konstant i vores hjem, spiser. Vi bruger utallige mængder tid til madlavning: nogle spiller kok til kreative multi-retters måltider, nogle spiser toast og æg til middag oftere end ikke. Uanset din kulinariske tillid, forbereder og spiser mad fortjener mere dekoration og anerkendelse end vi plejer at give dem. Og det er her, der kommer keramikservise ind.

Vi kan ikke altid have mad, der er hjemmelavet, men vi kan altid have retter og tallerkener, der er håndlavede. En investering i håndlavet keramik er en splurge, vi kan hurtigt ringe unødvendigt, men det er et køb, vi er forpligtet til at bruge oftere end noget andet, vi kunne tilføje til vores hjem. Hvorfor er det, at vi lægger så meget vægt på den mad, vi spiser, og så meget mindre på, hvad vi spiser det af?

I nutidens verden med masseproduktion er der så få ting, vi stadig kan gøre helt med egne hænder. Keramik er en af ​​historiens ældste handler, og keramikere er stadig så travle som nogensinde i dag med at skabe fantastiske værker til det moderne hjem. Det er kunst du kan spise af.

Så hvad enten du serverer oksekød bourguignon til din svigerfamilie eller bare gør dig en rigtig flot skål med korn, så tag dig plader og retter, der gør din mad (og dit hjem) smukkere.

11 håndlavede tallerkener og tallerkener til mere Instagram-værdige spiser:

En grå til hverdagen

Disse monokromatiske plader kommer fra Etsy-butikken GoldenBiscotti, og de er håndlavede i Schweiz. Hvad der gør disse stykker særligt specielt er, at farven blandes i porcelænet, før de støbes og fyres. Pladerne forbliver uglaserede, hvilket giver dem en mat og tekstureret overflade, der er perfekt til et simpelt, minimalistisk bord.

Dejlig blonder

Vi elsker det delikate og one-of-a-kind udseende af disse blonder keramiske plader af Etsy shop ignata keramik. De er 100% hjemmelavede i Moskva og kan tilpasses i forskellige farver og størrelser. Desuden vil kunstnerne selv indskrive den omvendte side gratis, hvilket gør det til et sødt personlig bryllup eller husgymnastik. Kombineret med matchende skåle, serveringsplader, små tallerkener og ostplader, er du garanteret at have de sødeste servietter rundt.

Linjer og cirkler

Geometri har måske ikke været sjovt i gymnasiet, men det kan sikkert være på bordet. Hvert design fra ignata keramik er håndtegnet og helt unikt. En sort mat finish giver disse keramiske tallerkener og tallerkener et køligt, ikke alt for gjort udseende. Er vi de eneste der ser abstrakte konstellationer i disse stykker? Tal om contemplettering universet.

Akvarel vidunderlig

Ingen to grønne vandfarvede dessertplader er ens i denne smukke samling fra suite 1 studios. Hvert stykke er rørt med et svagt strejf af akvarel, før de bliver fyret og glaseret for en skinne, der minder os om havglas. Guldkanten er den perfekte finish på disse meget efterspurgte plader. Og med god grund, fordi vi ikke kan tænke på en dessert, der ikke ville se lækker på dem.

Et strejf af guld

Elsk guldkanten på suite et studieplader? Så er du nødt til at elske dette sarte sæt fra amerikansk fotograf-gået designer Laura Letinsky. Metallic accent ser særligt sød ud med Molosco kollektionens organiske, ujævn form. Disse tallerkener og skåle kan fås i nogle få farver fra Artware Editions.

Blød speckle

Der er så mange ting at elske om disse Slab Bowls fra BDB Designs. Lavet i Brooklyn, NYC hvor samlinger er "produceret i små partier internt med udsigt over East River", de får deres unike udseende fra den glansede hvide glasur kastet inde i dem med en subtil rød plet. Parret med den naturlige kant, er vi overbevist om, at disse skåle ville gøre en smuk tilføjelse til ethvert bord og serveringsudstyr.

En sag til konfetti

Disse legende mini skåle fra suite et studie er en lunefuld tilføjelse spisebordet, køkkenet prep, endda et soveværelse forfængelighed til øreringe og bobby pins. De er håndmalet med en guldkonfetti pensel og fælg, glanset på indersiden og venstre ru på ydersiden. Er disse bedårende, fordi de er mini, eller fordi de ligner ligner frostede dyrkager? Du bestemmer.

En blå stribe

Samme navn, anderledes udseende. Disse konfetti skåle af japansk designstudio Koromiko er et andet eksempel på hvordan dejlige abstrakte penselstrøg kan se ud. Håndkastet og håndglaseret, dette blå og hvide design er så let på øjnene, at det sværeste aspekt ville være at bestemme, hvad man skal spise først ud af denne skål.

Bedøvelse striber

Vi kan ikke tale om Koromiko uden at nævne deres ikoniske farvede skåle. Hvert hånd-kastet stykke er one-of-kind, med strålende farver, der ser ud som regnbue og solnedgange. Med så mange variationer at vælge imellem er der en (hvis ikke flere) for alle. Ud over at være kunstværker, er disse skåle perfekt dimensioneret til supper og korn og for det meste alt, der kan spises fra en skål. Hvilket er ærligt, alt.

Wild for vildblomster

For et moderne twist på din bedstemor's arvestympina, indtast wildflower samlingen af ​​Dorotea keramik.Hvert tekstureret stykke er håndtegnet, og derefter skåret ind i leret, før det bliver glaseret. Inkluderet en stor plade, lille plade og brødskål, ville det udsmykkede sæt være en velkomment tilføjelse til ethvert bohemisk-inspireret bord.

Dyrestil

Det bliver ikke meget mere lunefuldt end dette. Disse håndlavede dyrplader fra yvonneellen kommer fra et studie i Stoke-on-Trent, England. De er lavet til at gøre en erklæring og så god en grund som at lave mad, der kræver to plader. Sættet er udformet af knoglekina med en guldguldkant. Giraffer er ikke dine ting? Der er en hel zoo til rådighed, fra stags til flamingoer, hvaler og mere.


Hvilket af disse sæt er din favorit? Personligt elsker jeg alle tallerkener og tallerkener med guldkanter. Der er noget så simpelt og elegant om dem. Lad mig vide, hvad du kan lide bedst på sociale medier eller i kommentarerne nedenfor!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar