Lær at hænge væggen på den rigtige måde hver gang

Korrekt hængt kunstværk er det perfekte resultat af ethvert succesfuldt design. Billede: Marie Flanigan Interiors

At finde ud af, hvordan man hænger vægkonstruktioner korrekt, er en af ​​de gamle konfrontationer inden for indretning. Alle ved, at et forkert hængt kunstværk stikker ud som en øm tommelfinger, men det er vanskeligt at få det rigtige. Det vil sige, indtil du kender de uudtalte regler, du skal følge.

Vi er her for at afhjælpe dette problem en gang for alle. Overvej dette din ultimative guide til, hvordan man hænger vægkonstruktion på den rigtige måde. Vi har skitseret hvert trin, du skal vide for at finde det perfekte sted til dit kunstværk hver gang.

Artwork skal være den rigtige størrelse. Billede: 2 dejlige homoseksuelle

Vælg den rigtige størrelse kunst

Først og fremmest skal du sørge for at det stykke vægkonst du vælger er passende dimensioneret til det sted, hvor det skal placeres. Selvom du hænger færdigheder er fejlfri, vil et kunstværk, der er for stort eller for lille til dets væg, ende med at se ud af sted.

Hvis du sætter væggen direkte bag et møbel - som et maleri over en sofa eller en buffet - har du held og lykke. Der er et trick, der giver dig mulighed for at øje dine mål. Ideelt set vil møbelstykket være lidt længere end væggen på begge sider. Du bør sigte på at finde en væghængt, der er to tredjedele dens længde.

Hvis du planlægger at sætte kunstværket på en frittstående væg, er matematikken lidt mere kompliceret. (Selvom intet der ikke kan løses ved hjælp af en lommeregner.) Konventionel visdom siger, at illustrationer skulle tage op fire syvendedele af den mur, den er placeret på. For at finde disse dimensioner begynder man ved at måle længden og bredden af ​​væggen. Multiplicér derefter hvert tal med 0,571, hvilket er fire syvende som en decimal.

Du er velkommen til at ændre placeringen for at passe størrelsen af ​​rummet. Billede: MK Egenskaber

Tilpas placeringen til værelset

Tidligere var tommelfingerregelen, at alt kunstværk skulle placeres groft på øjeniveau. Men en som er 5'1 "vil have et meget anderledes øjeniveau end nogen der er 6'5", så det ender med at være ret vilkårlig. I dag er tanken om at midten af ​​et kunstværk normalt skal være 57 tommer fra gulvet.

For at finde det sted, start med at måle højden af ​​billedet og divider det antal med to for at finde sit center. Derefter måles afstanden fra billedkablet eller sømkrogen til toppen af ​​rammen. Træk afstanden fra halvdelen af ​​billedets højde, og til sidst tilføj dit resultat til 57. Uanset hvad dit endelige nummer ender med at være, måler du afstanden op ad væggen for at finde det punkt, hvor du skal sætte din søm og markere den til senere brug.

Når det er sagt, er matematik ingen erstatning for opfattelsen i indretning. Mens du kan bruge disse tal som vejledning, vær ikke bange for at foretage justeringer i overensstemmelse hermed. For eksempel, når et værelse har højt til loftet, kan det være mere fornuftigt at hænge væggen lidt højere end normalt for at tage højde for det ekstra rum.

Følg disse trin, når du er klar til at hænge væggen. Billede: Bronwyn Poole af Touch Interiors

Sådan hænger vægkonst

Når du har din vægkonst, og det er valgt placering, er det tid til at blive hængende. Selv om dette normalt betragtes som et job med to personer, er der en enkel måde at få det til at fungere på egen hånd. Alt det tager er lidt papir og lidt tape.

Start med at spore dit stykke væg kunst på et stykke papir. Derefter klippe det ud, så du har en skabelon at bruge. Lav et mærke på skabelonen for at vise, hvor billedkabel eller krog vil være ved at måle ud samme afstand som fra ledningen til toppen af ​​rammen. Med markeringssiden ud, skal du matche neglemærket på din skabelon til neglemærket på væggen og fastgøre det på plads med tape. Dette vil give dig en chance for at træde tilbage og se, hvordan væggen vil se fra længere væk. Du er velkommen til at foretage justeringer efter eget valg.

Når du er tilfreds med, hvordan væggen er placeret, skal du bryde din negle og hammer ud. Placér neglen på det sted, du har markeret. Skal derefter skabelonen væk. Derefter er alt du skal gøre, sætte billedet på plads.

Galleri vægge kræver ekstra vederlag. Billede: NDC Homes Inc.

Håndtering af galleri vægge

Folk har en tendens til at genere sig fra galleriets vægge, fordi de tror at lægge en sammen er alt for svært, eller de vil ikke være i stand til at sammensætte et æstetisk tiltalende arrangement. I virkeligheden tager hængende en af ​​disse ikke så meget ekstra indsats.

Denne forskel ligger i, hvordan du starter. Når du har samlet alle stykkerne, skal du beslutte dig for arrangementet. Gør dette på gulvet i stedet for på væggen, så du nemt kan foretage ændringer. Vælg først et centralt element og bygg dit layout omkring det.

Når du er tilfreds, følg de samme processer som beskrevet ovenfor. Start med at placere en skabelon af dit centerfoto på 57 inches og tilføj de andre skabeloner efter dit layout. Derefter bruger man en efter en skabelonerne til at placere neglen for hver kunst.

Du er velkommen til at ændre placeringen for at passe størrelsen af ​​rummet. Billede: D'Aquino Monaco Inc.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man hænger vægkonstruktion på den rigtige måde, stol på os, når vi siger, at du ikke er alene. Mange boligejere kæmper med et af indretningens mest grundlæggende opgaver. Vi er her for at rydde op dette problem en gang for alle. Brug dette som din ultimative guide til, hvordan man hænger væggen.Vores tips hjælper dig med at udfylde denne en-stressede opgave med lethed.

Har du problemer med at hænge væggen? Har du nogle tips, du kan dele for at hjælpe med at få det rigtigt? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar