Lykke stammer fra et renoveret køkken af ​​Loop Design

Et barns smil, en kærlighedserklæring, en smuk solopgang ved kysten af ​​havet, mulighed for at rejse rundt om i verden og se utrolige ting, det øjeblik du finder ud af at du bliver forælder eller du beslutter dig for at blive gift, er specielle øjeblikke Det gør dig glad og mere gennemført. Hvis du ved at nyde livet og værdsætter det alle dyrebare sekunder, vil du ikke have noget at tabe, og du vil finde lykken ved at være et menneske.

Ejeren af ​​Austin, Texas hjemmet, som er neuroscientist, mener, at lykke stammer mere fra det, vi oplever end fra ting. Således renoverede arkitekten Chirsty Seals of Loop Design sit hus baseret på hans passion for madlavning og underholdende under hensyntagen til hans tro. Resultatet var en eksplosion af farve og lysstyrke, især i køkkenområdet, hvor alt synes at afspejle glæde og underholdning. Her er de munter farver og det naturlige lys, der invaderer hele stedet, et vidunderligt rum, der helt sikkert vil generere mange glade øjeblikke.

MoreINSPIRATION
  • Turkis lysfyldt køkkenindretning
  • Mousserende Gul Køkken Design af Snaidero
  • Stilfuldt turkis køkken renoveret af Parlor Farm

Det er et stort område, hvor de friske grønne nuancer blev brugt til vægge og puder, mens turkis accenter vises ved køkkenbordet, sofa og dekorative elementer og understreger mere friskheden af ​​dette rum. De lysebrune træskabe og hylder gør dette madlavningsareal varmere og sødere over stålfladerne eller apparaterne, hvilket giver elegance og forbedring. Glasboldene fra lysarmaturen, der vises over spisebordet, skaber en romantisk og munter stemning, som vil være perfekt til enhver middag, som du kan nyde med din familie eller venner. {Fundet på houseofturquoise}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar