Glad 8 års jubilæum Homedit!

Vi fejrer et særligt 8 års jubilæum hos Homedit - din omfattende ressource til hjemmedesign og arkitektur. Vi er meget glade for denne milepæl, fordi det er vores bronzejubilæum. Bronze er en legering - en blanding af kobber og tin, en dyrere og den anden mindre. Vi mener, at det beskriver os perfekt: En sammensmeltning af design og arkitektur, der indeholder inspiration og information fra hele spektret af indretningsstile. Fra DIY til high-end design arbejder vi hårdt med at bringe det til vores millioner af læsere til at hjælpe digopdage, oprette og lære. Dette er de tre maksimaler, der styrer alt, hvad vi gør, og i år har vi virkelig gjort meget!

OPDAGE

Topdesignet rundt om i verden tilbyder et uendeligt inspirationsmiddel, og Homedit-medarbejdere rejser verden for at bringe dig det seneste inden for designtendenser, stilinnovationer og udsmykning af ideer. Uanset om du arbejder med et stort renoveringsbudget til hjemmet eller forsøger at gøre dit hjem stilfuldt og behageligt på en shoestring, ønsker vi at bringe dig det seneste for at inspirere dig og låse op for din kreativitet.

Fra året i Toronto ved IDS i januar så vi alle former for nye produkter fra 3-D vandhaner til "flydende" køkkenøer. Vi opdagede de hotteste hjemindretningstendenser for 2016 og artsy nye belysningsarmaturer og lærte at få mest muligt ud af et renoveringsbudget.

Marts bragte Homedit til Architectural Digest Design Show 2016 i New York City. Dette fantastiske show, der blev lagt på den ærværdige arkitektoniske publikation, var fyldt med innovationer, herunder ny køkkenteknologi og mange små beslutningstagere med store ideer. Vi elskede også spisebordets inspiration fra DIFFA Dining by Design konkurrence.

April i Paris betyder selvfølgelig Maison og Objet! Der er så meget til dit hjem at se på dette show! En af vores foretrukne kategorier er belysning, og vi har fundet masser af ideer der for at oplyse dit soveværelse.

Fra Maison og Objet hoppede vi over til Milano til Salone Del Mobile 2016, der fokuserede på køkkener. Eurocucina præsenterede et overvældende udvalg af ideer til design, møbler og alle apparater tænkelige. Fra usynlige kogeplader til spektakulære køkkendesigner havde vi svært ved at passe alt ind i dig!

Maj i New York City er blevet alt om design med institutionen i NYCxDESIGN, den officielle citywide fejring af design. Multi-week-arrangementet forankres af en række messer, herunder Brooklyn Design og ICFF 2016. Homedit ramt begge messer i år for at se, hvad de små beslutningstagere præsenterede, samt hvad der var nyt fra et internationalt perspektiv.

Mellem shows i løbet af sommeren besøgte vi nogle håndværkere og tilbragte også en afslappet dag i Hudson-dalen i New York State og tjekker alle de designbutikker, Hudson har at tilbyde.

Vi startede August i Las Vegas på sommeren udgave af Las Vegas Møbelmarkedet, hvor vi så alle de nye stilarter, som mange massemarkedsforhandlere vil bringe til dig. Derefter stoppede vi ved NY Nu i New York City for at se på alle de håndlavede stykker, som leverandører og store og små har at byde på og kom væk fyldt med ideer og inspiration til indretning og møbler.

SKAB

Bevæbnet med ideer kan du frigøre din kreativitet og lave alle slags projekter til dit hjem med Homedits vejledninger og vejledninger. I år lancerede vi Homedit Videos, vores nyeste ressource til inspiration og instruktion til alle dine hjemprojekter. Fra DIY håndværk, hjemme vedligeholdelse, køkken tricks og liv hacks til de nyeste innovationer i hjem design - de er alle på ét sted.

Homedit har de trinvise instruktioner, du har brug for til at oprette alle slags boligindretningsprodukter til ind og ud. Spruce op din gårdhave eller veranda med en moderne og holdbar beton planter kasse.

MoreINSPIRATION
  • Glad 7th Fødselsdag, Homedit!
  • Glad 9th Fødselsdag Homedit!
  • Homedit: Fejrer seks år med Home Design Excellence og Inspiration

Homedit omfatter også projekter, der er perfekte til vores læsere, der gerne vil lave lidt grundlæggende træbearbejdning for at spare penge og skabe en særlig brugerdefineret genstand. Med et par værktøjer, vandt og vores vejledning kan du opklare dit badeværelse ved at tilføje en DIY Side Vanity Storage Unit, der kan skjule grimme toiletartikler. Eller bygg en meget stilfuld og trendy rullende vogn til dit køkken, der vil konkurrere med enhver trævogn, du kan købe.

Der er også masser af nemme træbearbejdningsprojekter, som endog en nybegynder kan klare, såsom disse alsidige DIY flydende hylder. Med blot et par værktøjer og lidt maling, viser vi dig, hvordan man forvandler træ til brugbar hylder, der er perfekt til ethvert værelse i huset.

Vi har også samlet masser af ideer til nemme opgraderinger til nogle af de grundlæggende husartikler du køber i butikken. Billige artikler fra hardwareforretninger og hjemmebutikker som IKEA kan tage et specielt udseende med blot et par tweaks. Tilføjelse af kobber accenter til standard galvaniserede planteringsmaskiner er et godt eksempel.

Vores DIY projekter giver dig mulighed for at lave varer, der er specielle og stilfulde såvel som funktionelle, og ikke det samme gamle, som alle andre har. Homedit's læderbøjle sling vinstativ er en af ​​de brugerdefinerede genstande, der har mere stil end det grundlæggende stativ du kan købe.

Træarbejde ikke dine ting? Vi arbejder hårdt på at inkludere projekter og vejledninger af enhver art, som denne Summer Pink Flamingo Painted Doormat, der ikke kræver hardware- eller træbearbejdningsfærdigheder. Vores eksempel har flamingoer, men som altid er der plads til kreativitet til at komme med andre designs ved hjælp af de samme teknikker.

Ikke alle vores projekter er rent dekorative. Mange er også gode organisatoriske værktøjer, der kan hjælpe med til at holde tingene nede. Denne søde DIY solbriller holder er et af disse projekter. Det hjælper dig med at holde styr på et let tabt emne på en sikker og attraktiv måde.

Lære

Uddannelse er vigtig, og Homedit bringer læsere vejledning og instruktioner til at præsentere nye teknikker og færdigheder. Vi ønsker at hjælpe folk med at beherske færdighederne til succesfuldt at gennemføre DIY projekter, så vi præsenterer både visuel og skriftlig information til hjælp. Kombination af nye færdigheder og en vis fantasi kan føre til alle former for nye projekter. Men det er ikke alle DIY. Vi præsenterer masser af information om hjemmevedligeholdelse, designkoncepter og hjemmeorganisation, for blot at nævne nogle få ting.

Vintagefotoer har en særlig appel, så vi viste Homedit-læsere, hvordan de kunne give et foto den gammeldags stemning. Med blot nogle få enkle tider kan du overføre et foto til træ, som straks giver det et vintage look. Ved hjælp af denne teknik kan du overføre fotos til alt, der er lavet af træ, så lad dig fantasien gå!

Tilføjelse af planter til din boligindretning er en fantastisk måde at injicere et naturligt element på, så vi viste læsere, hvordan man laver en hurtig og nem macrame plantehænger. Denne teknik var stor i 1970'erne og er nu trending igen. Macrame-færdigheder kan også være nyttige til mange andre husholdnings projekter som væggeholdere og flaskeholdere.

Vedligeholdelse af hjemmet virker måske ikke så sjovt som et håndværksprojekt, men ved at lave din egen vedligeholdelse og reparation kan du spare mange penge. I år viste vi Homedit-læsere, hvordan man striber og pletter et dæk. Det er et simpelt projekt, der opfrisker timegården, om du planlægger at sælge eller bare vil nyde dit eget dæk.

At bygge noget er fantastisk, men du skal også færdiggøre stykket korrekt for at gøre det til sidst. Ligesom farvning dækker farvning træmøbler, som har et par ekstra trin. Og vi viste dig også hele processen med at refinansere et sæt træ spisestole, trin for trin.

Badeværelset er et sted, der ofte har brug for en slags vvs reparation eller forfriskning, så vi viste også læsere hvordan man fjerner og installerer et nyt badeværelse vandhane. Det er ikke så svært som du måske tror og kan være en stor besparelse for dit budget. Ikke alle de instruktioner, Homedit giver, er for begyndere. Projekter som installation af undergrundsfliser er lidt mere en virksomhed, beregnet til dem med mellemliggende DIY-færdigheder. Men hverken giver Homedit dig alle de oplysninger, trin for trin.

Homedit giver også læsere ideer til både udendørs og ind. Mange af vores læsere kan lide at have skønhed, for afslapning og til besparelser på friske grøntsager. I år viste vi også, hvordan du kan dyrke din egen afgrøde af smukke tomater fra frø.

Hvert år arbejder Homedit for at bringe dig nye, innovative projekter og ideer. Vi vokser og udvider den række information, vi producerer, og det har været et spændende og inspirerende 8. år for Homedit. Vi gør alt for dig og glæder os til mange flere år at hjælpe dig opdage, oprette og lære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar