Glad 9th Fødselsdag Homedit!

Det er en meget Godt 9 års jubilæum her hos Homedit. Vi har logget et andet godt år med nogle vildt populære indlæg, der hjalp vores millioner af læsere opdage, oprette og lære. Da vi kommer tættere på et helt årti med dækning af design, arkitektur og DIY projekter, reflekterer vi på et meget travlt år. Vi rejste til messer over hele kloden, bragte dig alle slags DIY projekter, gav dig et kig på nogle fantastiske boliger og lejligheder og skabte sjove nye video tutorials. Almindelig og simpel, vi elsker hvad vi gør og trives ved at finde inspiration til dine hjemdesign og indretningsprojekter. Dit fantastiske svar på vores arbejde er helt sikkert prikken på vores kage!

Opdage

At finde nyhedsidee til dig er navnet på spillet, og vi dækkede mere globale designmesser i år end nogensinde. Fra Milano til Miami og overalt i mellem, vi scoped ud inspiration i form af nyeste designtendenser, eksempler på håndlavede innovationer og alle slags dekorationsideer. De historier, vi bringer dig, er udformet til brændstof kreativitet, uanset om du bygger et hus, gør et soveværelse eller blot opfrisker din indretning.

Kunst Basel Miami

Kunst er en af ​​de nemmeste måder at opleve et levende rum på, og Art Basel i Miami var et fantastisk sted at finde en bred vifte af kunst til at inspirere. Selvom det er kendt for banebrydende kunstværker - sammen med stratosfæriske priser - er Art Basel frugtbar til at opdage, hvilke typer kunst der appellerer til dig, og hvordan de kan spille en rolle i din indretning. Nysgerrige kunstelskere spaser gangene sammen med high-end samlere, alle på udkig efter stykker, der taler til dem på en eller anden måde. Det er en vidunderlig måde at opleve forskellige genrer af kunst, herunder skulpturelle kunstideer.

IMM Köln

IMM Köln er en af ​​verdens vigtigste messer for møbler og blev afholdt parallelt med en anden stor messe, LivingKitchenVi ramte højdepunkterne på begge shows og afrundede vores favoritter i stuen møbler, de seneste nyskabelser i skabe og borde, nye belysning og soveværelse design sammen med kontor trends og meget mere. IMM har altid masser at fodre dit behov for design inspiration og 2017s udgave skuffede bestemt ikke.

IDS Toronto

En anden vigtig tidlig sæson fair er Canadas premiere design show, The International Design Show Toronto. Vi elsker denne fair ikke kun for dens præsentation af ny teknologi, gulv og møbler, men også for det rum, det bruger til nye designere og yderst kreative små virksomheder, som Aratani Fays villeste stol, som vist nedenfor. Vi har også opdaget fantastiske designer område tæpper sammen med nye badeværelsetrender, herunder nogle rigtig flotte fritstående badekar.

NYNOW

Sjov møbler og fed tilbehør er et must for ethvert hjem og vi fandt masser af både på NYNOW. Jonathan Adlers booth er repræsentativ, fordi den altid er farverig, fuld af sjove og inspirerende stykker. Nogle er tunge-i-cheek udsagn, mens andre er friske tager på klassiske designs. Hele showet er kreativt og dynamisk - en af ​​vores favoritter.

Maison Objet Paris

Denne retfærdige, mest chic! Maison Objet er et livsstilshow, der i virkeligheden giver sit navn et ekstraordinært udvalg af genstande til hjemmet: alt fra design, møbler, indretning til tilbehør, tekstiler og porcelæn. Selv om det er særligt svært at vælge favoritter i Paris, var denne Antonio Lupi-sink helt sikkert et af højdepunkterne.

Salone del Mobile

I april sluttede vi til resten af ​​designverdenen og konvergerede i Milano til den globale granddaddy på design messer, Salone del Mobile. Højdepunktet i Milanos designuge fokuserede på "Euroluce", som præsenterede det nyeste inden for belysningsarmaturer og teknologiske innovationer og havde noget for enhver smag, fra over-top-Murano-lysekroner til minimalistiske moderne belysningsarmaturer. Selvfølgelig var der også det fulde udvalg af møbler tilbud, der havde os vildt begejstret for indretningsmulighederne.

NYCxDesign

New York City har vendt design uge til design måned, og en fantastisk skifer kunst og design begivenheder har svampet på kalenderen for maj. ICFF er et must se og i år udforskede vi ganske mange stykker til hjemmet, fra seriøse til seriøst legende. Årets udgave indeholdt et forbløffende vifte af belysningsarmaturer. Udover ICFF, og temmelig nyt på skema, var Collective Design, og det viste sig at være en fantastisk udstilling af både designmestere og nye kunstnere. Vi havde også mulighed for at vise dig nogle meget seje kunst fra Art New York og kontekst messer. Brooklyn er blevet et mekka for designvirksomheder, hvoraf mange findes i Brooklyn Design, som vi også scoped ud.

Las Vegas Møbelmarked

I løbet af sommeren ledte vi til Las Vegas Møbelmarkedet, hvor møbler og indretningsdesignere og producenter præsenterede nye designs og populære favoritter. Vi fandt masser af moderne nye sofaer, unikke boligindretningstykker, et særligt bredt udvalg af rustikke tilbehør til hjemmet i år.

100% Design og Decorex

Derefter flyttede vi til London til London Design Festival, som foregår over ni dage og fremhæves af 100% Design og Decorex. 100% Design, er den største begivenhed under festivalen og Storbritanniens største design messe.Den indeholdt 400 globale udstillere, herunder nye mærker og globale mainstays fokuseret på kreativitet og håndværk. Vi har også tjekket ud Decorex 2017, som fokuserede på nogle af verdens bedste high-end design.

Cersaie 2017

Homedit vendte tilbage til Italien i september til verdens største show dedikeret til badeværelser, CERSAIE 2017. Heldt i Bologna, Italien, var det dedikeret til de mest innovative produkter og nyeste badeværktrender: alt fra vægbeklædningsprodukter til badeværelseindretninger. Fliserne var især awesome!

skab

Mens vi elsker at bringe dig alle de avancerede inspirationer, vi kan, ved vi, at mange af jer kan lide at rulle ærmerne op og gøre det selv. DIY er et rødt varmt område på vores hjemmeside, og i år tilføjede vi alle slags projekter, du kan lave i dit eget hjem. Uanset om du er praktisk med hammer og bor, eller hvis varm lim er omfanget af din træbearbejdningskompetence, er der masser af projekter, som du kan oprette for at supplere din indretning eller forstærker din hjemmeorganisation.

Hvis du har værktøj og kender din vej rundt om en basisk woodshop, er det nemt at oprette nogle klumpede flydende hylder til dit badeværelse.

Enkle selvstudier, vi rapporterede, viser, hvordan du laver dine egne møbler, såsom dette skrivebord, der har slanke og elegante hårnål ben. Disse stilfulde understøtninger leveres i alle farver og størrelser i pulverlakeret metal, og de kan hjælpe dig med at oprette et stilfuldt skrivebord, som du vil bruge i årevis. For dem, der har flere snedkerfirmaer, er projekter som denne DIY trælegetøjskasse lidt mere involveret, men kan løse nogle ægte storage dilemmaer til familier med børn. Dette stilfulde byggeprojekt er både klassisk og moderne og vil være en smuk tilføjelse til et familieværelse til opbevaring af yndlingslegetøj.

Nogle gange vil færdige møbler bare ikke gøre på grund af størrelse eller design, og hvis du har nogle snedkerfirmaer, kan du lave din egen. Vi viste dig, hvordan du gør dit fantastiske regnbue træ kommode, der indeholder nifty skuffer med forskellige bredder og dybder. Det er et mellemliggende til avanceret projekt, men med de grundlæggende værktøjer og udholdenhed kan du få noget rigtigt tilpasset.

Næsten hver familie har udfordringer med at finde nok lagerplads, især til sko. De kan være en af ​​de hårdeste ting at korral på en organiseret måde, så vi har samlet et projekt for skoopbevaringshylder, som du kan tilpasse for at passe størrelsen på din families samling. Og fordi garagen i sig selv virkelig kan blive et lagringsmarmer, viste vi dig, hvordan du får mest ud af dette rum ved at lave dine egne robuste indbyggede hylder. Det er lidt større job end nogle, men vores erfarne forfatter lægger ud hvert eneste skridt for at sikre, at du får succes.

Selv store projekter er mindre skræmmende, når du har detaljerede, trinvise instruktioner at følge. Homedit hjalp dig med at gøre nogle vigtige projekter som at erstatte gammelt eller dysfunktionelt trappeanlæg med et nyt sæt trappejern, fremstillet af træ og industrielle rør. Fra planlægning og måling til opskæring, montering og efterbehandling nedbrydes detaljerede fotos og retninger projektet i letforståelige trin.

Selvfølgelig, ikke alle de projekter, vi præsenterer, kræver større snedkeri færdigheder. I år bragte vi jer endnu flere små DIY'er, der er virkelig nyttige, ligesom dette hængende vinstativ, der lader dig fremhæve en flaske eller to og holde vinglas praktisk til underholdende. Vi viste også dig, hvordan du laver din egen moderne kageholder, der er fantastisk til at servere desserter eller give som en virkelig speciel værtinde.

MoreINSPIRATION
  • Glad 7th Fødselsdag, Homedit!
  • Glad 8 års jubilæum Homedit!
  • Homedit: Fejrer seks år med Home Design Excellence og Inspiration

Oprettelse af indretningsprodukter til hjemmet er virkelig sjovt, og Homedit har præsenteret artikler om at lave charmerende genstande som dette velkomstskilt fra et stykke træpalet og negle. Stringskunst er trendy, og dette er et fantastisk og prægtigt projekt til din hoveddør. Vi viste dig også, hvordan man hurtigt kan sammensætte et blomstermønster eller blomstringsdisplay med et sæt vintagebægre, der anvendes som vaser.

Lære

Vi vil også hjælpe vores læsere med at lære om at skabe design, værdsætte arkitektur og skabe fantastiske ting for sig selv. Vi præsenterer tutorials og instruktioner til at hjælpe dig med at lære nye teknikker og færdigheder. fra DIY-projekter til kreative indretningsarrangementer og de bedste metoder til husrensning. Vi har masser af information om hjemmevedligeholdelse, designkoncepter og hjemmeorganisation, for blot at nævne nogle få ting.

I stedet for at bare plop blomster i en almindelig vas, lær hvordan man laver kunstfulde blomsterarrangementer med en artikel, der lærer dig præcis, hvordan man sætter en sammen. Fra tilberedning af skummet til at tilføje grønne og blomster, er alle trin dækket.

Du kan også finde indlæg om, hvordan du tager sig af grundlæggende hjemopgaver, såsom hængende gardiner. Det er vigtigt at kende ikke kun, hvordan man sætter dem op. Vi forklarer hvordan gardiner kan hjælpe med at styre mængden af ​​lys, der kommer ind i et rum, og at hvordan du hænger dem kan påvirke privatliv såvel som stil, ud over lys.

Homedit hjælper også dig med at tackle de nyeste DIY crazes. Nogle af de mere populære håndværk i år var dem, der involverer at skære glasflasker ned i glas, lysestager og vaser. Dette er en vanskelig håndværk, og vi undersøgte de forskellige metoder og bragte dig en ærlig vurdering af den bedste måde at gøre det på.

Vi ved, at i nogle tilfælde kan du have køligt nyt tilbehør som puder, men de kan være så darned dyrt! Med grundlæggende syfærdigheder og vores vejledning kan du lave bolsterpuder til din seng eller sofa, der er ligesom de professionelt skabte. Det er nemt og overkommeligt at jazz op på din indretning!

Et andet populært gør-det-selv-projekt er maleri møbel, så vi hjælper demystificere processen ved at gå gennem hvert trin. En lektion til præpping, priming, maling og forsegling af møbler tager alle nerver og gætterier ud af at male et flot glat spisebord.

Homedit vil også have dig til at hjælpe med at lære om design og arkitektur stilarter generelt. Fra luksus til rococo til rustikke hjælper vi med at definere og forklare de karakteristika, der udgør hver enkelt stil. Desuden ser vi på forskellige typer af møbler terminologi og hvad forskellene er, som hvad en credenza er, og hvad skelner det fra en buffet eller skænk.

Når du har valgt, hvilken stil der passer til dig og din familie, tilbyder vi tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige møbler, hvordan man arrangerer dem og hvilke tilbehør der måske fungerer bedst. Tag et kig på dit rum, ligesom dette kælder familieværelse, beslutte, hvordan du vil bruge det, og følg derefter forslagene til at dekorere det for at passe til dine specifikke behov.

Gør noget rumarbejde kan være en udfordring, især med dagens åbne planer. Artikler om afgrænsning af plads hjælper læsere med at lære om at få mest muligt ud af et værelse ved at afgrænse områder på en logisk måde og placere møbler og andet tilbehør på en måde, der letter strømmen gennem området.

Udsmykning bliver endnu vigtigere, når det er et kritisk funktionelt rum som køkkenet og Homedit har ideer til det også. Der er mange måder at dekorere et køkken på - uanset stilen - uden at miste tællerplads eller ofre stil. Og når man taler om stil, kan man oprette et køkken, der afspejler en bestemt designgenre, som fransk land. Og virkelig at få mest muligt ud af dit køkken, både funktionelt og stilmæssigt, afhænger af god organisation, og vi fører jævnligt tips og tricks til at gøre dette.

Badeværelset er det næste mest udfordrende område i hjemmet, især med hensyn til indretning og rod. Det er så nemt for dette rum at få rodet med toiletartikler og fornødenheder, men Homedit kan hjælpe med at identificere måder at gemme ting på og stadig indarbejde de indretningselementer, der er vigtige for dig. Vi viser dig også nogle af de hotteste badeværelsetrender, som fantastiske badedesign, der har alle klokker og fløjter til at hæve din badeoplevelse.

Video Tutorials

Efter at have lanceret Homedit-videoer sidste år, satte vi op på antallet af DIY-videoer på webstedet i år for at inspirere dig og hjælpe dig med at oprette egne egenprojekter. Fra de nyeste køkkenhakker og generelle livsforsikrings tips til DIY håndværk og vigtig hjemmebrugsvedligeholdelse har vi alle dem. Små problemer omkring huset kan tilføje op til en stor liste, men disse handy little tricks kan hjælpe dig med at håndtere problemer fra et wobbly bordben til en skrue, der ikke bliver i et hul.

DIY nogle nemme organisatoriske værktøjer til omkring huset som denne accordeon skuffe arrangør. Uanset om det er at tæmme rodet i din skuffe med underunderlag eller sortere børnestrømmen, kan denne enkle arrangør være en gave.

Ikke alle de projekter, vi bragte dig, drejede sig kun om reparationer og organisation. Ved hjælp af vores nye videoer kan du oprette dine egne stilfulde indretningsprodukter som disse hængende vedhæng lavet af plastikflasker, et let rullende sofabord fra opbevarede kasser og en simpel flaske centerpiece til dit bord.

Boliger til at dø for

Et af de ting, vi elsker mest, er at kigge ind i boliger og lejligheder over hele verden, der har flotte designs, geniale nye funktioner og dræbte visninger. Selvom du ikke er på markedet for et nyt hjem, er de så sjove at se på, især som inspiration til ting, du kan gøre i dit eget rum. Så mange kølige hjem har funktioner, vi elsker, herunder dette søen hjem, en spektakulær gambrel lader hjem med udsigt over bjergene og en moderne lejlighed i Taiwan, der har dæmpede farver. Det er især sjovt at se på fantastiske drømmehuse, som vi alle ønsker var vores egne, herunder 25 af de smukkeste boliger i Californien.

Selvfølgelig kan nogle af os opleve det store udendørs og den fantastiske udsigt, men ønsker ikke at vente, indtil vi får det rigtigt at købe et af de fantastiske drømmehjem. Så vi viste dig også nogle innovative måder at gøre det på, herunder ved at bruge små campingvogne, der giver nok væsenkomfort uden at bryde banken.

Tak for at gøre vores 9 år et fantastisk, fuld af kreativitet, kunstigt udtryk og fantastisk design. Du er grunden til, at vi slår jorden for nye ideer og inspiration - det er alt meningen at hjælpe dig med at opdage, lære og skabe i din egen unikke stil. Som de siger, er livet for kort til dårligt design!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar