Hatch Ideer Komfortabelt i en Giant Birdsnest

Hatch Ideer Komfortabelt i en Giant Birdsnest
Hatch Ideer Komfortabelt i en Giant Birdsnest
Anonim

Det Giant Birdsnest, lavet af OGE Group, kan ikke let kategoriseres. Delmøbler, legeplads, er beregnet til at fungere til socialisering, arbejde og leg. Den er tilgængelig i fire størrelser, der spænder fra 6,5 fod i diameter (ideel til solo-nestning) til 14,75 fod (som kan rumme op til 16).

Hver kommer med fem til 23 ægformede pøffer, afhængigt af størrelsen af redenen. De bløde æg kommer i en cremet æggeskal hvid, men kan bestilles i andre farver. Selve redenen er lavet af stykker fyrretræ, færdiggjort til en glans med klar satinlak og fastgjort af små stålstifter.

Perfekt til udklækning af nye ideer, blev Giant Birdsnest skabt som et helt nyt rum, der genskaber socialisering. "Det kraftfulde, men enkle koncept og spændende karakter behøver ingen forklaring eller brugermanual: Klar til at blive brugt, klar til at spille eller arbejde i," sagde firmaet. "Bare spring ind og nyd."

OGE Group skibe over hele verden. Hvis du ikke kan se en størrelse, du ønsker, kan virksomheden opfylde tilpassede ordrer. Hvilket bedre sted at lukke dine ideer?

Populært emne.