14 sidste minut måder at style din hjemsøgte Halloween mantel

Halloween er her! Timen af ​​ghouls og goblins og små mennesker løber om i det mørke klædt som Superman og Snow White. Din veranda er sandsynligvis udsmykket i sparsomme baner og glødende græskar. Jeg er sikker på, at der er skåle med slikkorn, der sidder omkring dit hjem (eller ej, hvis du allerede har spist dem ...). Selv din hund har sandsynligvis sit kostume klar til at gå.

Men har du savnet at dekorere et kontaktpunkt i dit hjem? Hvad med dit kappe? Fortjener det ikke noget Halloween jubel? Før du freak out, tag et kig på disse 14 måder at style din Halloween mantel.

1. Sort / hvid.

Sort og hvid har altid været en klassisk farvekombination, siden før Holly Golightly havde morgenmad foran Tiffany i sin lille sorte kjole og kremede perler. Brug den klasse til at skabe et mantel, der siger chik og alligevel skræmmende. (via Blooming Homestead)

2. tomme rammer.

Tomme rammer er en fantastisk måde at give flere højder til Halloween-manteldisplayet. Deres tomhed er et perfekt sted for spindelvæv og nostalgi. (via Craftberry Bush)

3. Halloween Printables.

Hvis din stumped for citater, søge rundt efter de gratis Halloween printables, der kan trække dit kappe sammen. Bonuspoint, hvis du finder en i script-y tavle skrifttype. (via Positivt Splendid)

4. Halloween Masquerade.

Halloween handler om kostumer. Maskerer dine græskar og andre Halloween dekorationer til et elegant udseende, der vil gøre Phantom of the opera føle sig hjemme. (via Serendipity Refined)

5. Simple Hocus Pocus.

Disse tre rystende Sanderson søstre ville helt sikkert godkende denne enkle mantel. Medmindre en kost er uendeligt mere praktisk end en støvsuger på dit kappe. (via Being Bracco)

6. Retro karneval.

Store mønstre og skrifttyper laver op til at samle et mantel, der minder om et årgangskarneval. Bare sørg for at inkludere en skræmmende klovn, der gemmer sig bag dine gardiner. (via familiecirkel)

7. Gamle fotografier.

MoreINSPIRATION
  • Halloween mantel dekorere ideer
  • 13 Haunted Halloween Crafts for Kids
  • 10 Ekstravagante måder at dekorere til Halloween

Gamle billeder er en nem finde i dine lokale antikvitetsforretninger. Saml et par stykker i støvede rammer og blend med edderkopper til at samle et mantel, der er værd for Miss Havishams dystre herregård. (via Beaux R'eves)

8. Going Batty.

Sort papir er let, billigt og så alsidigt. Opret klare udskæringer for at tage dit manteldisplay ... ud af kappen. Du kan bestemme, om du vil bære det matchende Batman kostume til dette lair.

9. Movie Themed Mantle.

Hvis du var på udkig efter et wizarding tema, bliver det ikke meget bedre end Harry Potter. Fyld dit kappe med ugler og flasker og måske endda en hjemmelavet snitch! (via håndlavet humør)

10. Halloween Bannere.

"Trick-or-Treat", "Boo", "Happy Halloween", bannere er en vidunderlig tilføjelse til enhver uhyggelig mantel. Over eller under skal du personliggøre din besked til dine trick-or-treaters.

11. Alt i skygger.

Sort er bedst, når du går til det skyggefulde udseende. Inky blonde og sort papir udskæringer vil hjælpe midnat manifestere på dit kappe. (via Starshine Chic)

12. Villainous.

Tag det fra filmene, skurke ved, hvordan man rocker skræmmende. Brug deres inspiration til at producere et mantel, der vil gøre dine gæster til at tænke på Cruella De Ville, Maleficent og alle de andre rygsøjle-chilling bad guys. (via min søsters kuffert)

13. Witchy Silhouette.

Dobbelt boble, tøj og besvær. Jeg spionerer en heks, der helt sikkert er forkert. Brug sort papir til sætte hendes silhuete på din væg også.

14. Fall drejede skræmme.

Dit mantel er sandsynligvis allerede dækket af efteråret, ikke? Tilføjelse af nogle sorte stearinlys og orange græskar til blandingen vil bringe det op til snuff til Halloween. (via Sweet Something Designs)

Glædelig Halloween!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar