Helix magasinholderen

Vi har alle blade og bøger i huset. Vi flytter dem fra sted til sted for at holde vores hjem rent og organiseret. Men der er også en måde at gøre det med stil. Helix magazine rack er det perfekte stykke til dette formål. Helix er et meget moderne stykke med et minimalistisk og meget elegant design.

På trods af sine tilsyneladende små dimensioner kan Helix holde op til 200 blade. Tilsyneladende bagved det slanke design gemmer et meget praktisk og funktionelt møbel. The Helix magazine rack er et spændende stykke, der ligner et ægte kunstværk. Det er som en skulptur, som også kan bruges som opbevaring. Dette gør det til en dobbelt funktion. Det er en praktisk opbevaringsenhed, et meget effektivt magasinholder, men også en meget smuk og elegant dekoration og tilbehør til huset.

MoreINSPIRATION
  • Float magazine rack
  • DIY magasinholder
  • Contemporary Style Magazine Rack

Har dette smukke stykke placeret i din lounge eller læsning krog. Med en stol som stilfuld og denne magasinholder, vil dette område være et fokuspunkt i dit hjem. Stykket er lavet af flad krydsfiner. Den har en 90 graders centralakselvridning, der blev brugt til at forme designet. Helix magazine rack har en vis vridning til det. Det er et meget simpelt, men meget mystisk stykke, og det ville tilføje stil til ethvert rum. {Found on behance}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar