Hej, Kitty tema hus i Shanghai

Når du er barn, læser du mange historier og eventyr og tilbeder nogle tegneseriefigurer eller nogle eventyr, og du bor næsten i en fantastisk verden. Du vil have alle Barbie dukkerne i verden, hvis du er en pige og alle Spiderman legetøj, hvis du er en dreng. På nogen måde kan nogle af os stadig lide disse tegn, selv når de vokser op og bliver ansvarlige voksne. Så hvis du har en ven, der altid har drømt om at have kun Hello, Kitty plakater og ting rundt i huset og er den største fan af Hello Kitty, så vær ikke overrasket, hvis du ser hende bruge alle sine besparelser på et tema hotel eller motel eller hvad du måske kalder dette hus.

Som du kan se fra forvæggen, er dette et Hello Kitty temahus, der blev bygget i Shanghai, Kina. Det er alle rosa og søde og fulde af Hello, Kitty symboler og billeder, der starter med velkomstskiltet til temarummet og formen på kagen du vil have til ørkenen, fra, formen af ​​sengen, farven på værelserne og alle andre detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Barbie tema hotelværelser
  • Hello Kitty Figur Soap Pump Dispenser
  • Hej Kitty Clock til Kids Room

Selv lagner og borddæksler har et Hello, Kitty ansigt trykt på, og alt er så ... rosa. Jeg elsker det, selvom det ser næsten surrealistisk ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar