Henry Muñoz's Mestizo Deluxe hus

Mestizo Deluxe er et hus, som Henry Muñoz har designet og skabt. Han er søn af mexicansk-amerikansk arbejdstagerorganisation kendt som Fox og efter at have deltaget i en eksklusiv privatskole i San Antonio, blev han chef for en af ​​byens mest fremtrædende arkitektfirmaer. Det var også da han besluttede at gøre sin eklektiske oplevelse til noget ægte og begyndte at designe Mestizo.

Betegnelsen Mestizo defineres som en person af blandet arv, og det er et begreb, der definerede både Mr. Muñoz og hans skabelse. Huset er en blanding af flere forskellige stilarter. Den har både traditionelle og moderne indflydelser såvel som anglo og latino påvirkninger. Det er et imponerende 6.000 kvadratmeter hus og det har et meget smukt interiør. Inde har huset en funktionel struktur med flere områder. Væggene er farverige med toner af orange, rød og linjegrøn og de er dækket af omkring 100 stykker af moderne kunst.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Kontrastfuldt hus i Austin, Texas kombinerer antikke møbler og moderne teknologi
  • Hus i den mexicanske skov er inspirerende

Der er mange iøjnefaldende detaljer inde i dette hus. Spisestuen har en imponerende antik krystalkroner fra Europa. Stuen har smukke hvide sofaer og Anglo moderne møbler. Disse elementer er blandet med mexicansk antik bord og resultatet er et eklektisk billede. Køkkenet har 1950'ers hvide skabe og masser af farvestrålende samleobjekter som mexicanske dukker, keramik og lysestager. Mestizo Deluxe er faktisk et unikt hjem. Det er repræsentationen af ​​ejerens personlighed og baggrund, og det gør det meget specielt. {Found on wsj}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar