Heritage Home Renovated Og Transformed By Contemporary Standards

Beliggende på et sted i et arv bevaringsområde, kan denne bolig findes i Sydney, Australien. Da stedet blev beskyttet af Leichhardt-rådet, var det ikke bare en simpel løsning at foretage ændringer i designet. Renoveringen var et projekt af Rolf Ockert Design.

Ændringer og tilføjelser var en næsten umulig mulighed for dette projekt. Men efter lange forhandlinger og takket være borgmesterens direkte indflydelse var det design, som holdet havde planlagt, endelig godkendt. Hovedproblemet med det oprindelige design og størrelse af huset var, at det var for lille til at være et familiehus i disse dage. Men i stedet for at udvide stueetagen besluttede designerne at tilføje en anden historie i stedet.

MoreINSPIRATION
  • Gamle arvbygning ombygget til et moderne hjem
  • Old-Heritage Listed House udvidet og ombygget til et moderne rum
  • Heritage Home får en fed, moderne forlængelse

Holdet forsøgte at bevare så meget som muligt fra det oprindelige design, samtidig med at der tilføjes et par synligt moderne detaljer. Rådet godkendte alle ændringer med den betingelse, at den nye tilføjelse ville matche farven på den eksisterende struktur. Huset fik høje vinduer, som giver en smuk udsigt over træerne og himlen.

De lineære trapper blev anbragt på siden af ​​huset modsat den eksisterende korridor, hvilket gør rummet mere følsomt. Det eksisterende hus blev holdt intakt med undtagelse af et par elementer, såsom glasstrimlen og taglysene.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar