Tidløse Sildbenet mønster i Home Decor

Sildeben" er en mønster med en karakteristisk "V" form. Den opstod som et vævemønster (tænk twill stof), men sildbenet er blevet et varmt mønster til en række hjem design og stilarter. Det adskiller sig lidt fra chevron ved at sildben mønster pauser ved hver sektion er vending, mens chevron er en kontinuerlig zigzag.

Sildben er et smukt mønster at indarbejde i et rum, der har brug for lidt ekstra slag eller en subtil følelse af visuel "tekstur" eller noget imellem. Det er nemt at indarbejde sildbenet mønster i din indretning - fra et hjem arkitektur til sin væg kunst til sine tekstiler.

Vi er helt sikkert blevet inspireret af genoplivningen af ​​dette klassiske mønster, og vi håber du bliver også! Lad os se, hvordan andre har indarbejdet dette mønster i deres rum, skal vi?

Den klassiske sildbenet mønster i en klassisk sort-hvid palette er simpelthen smuk.

Fliser udlagt i et stejlt sildben mønster er en subtil, men avanceret måde at tilføje dybde til dette hvide køkken.

EN sildbenet mønster er en god måde at indstille en vis del af rummet ud fra resten. Ligesom denne overordnede backsplash, for eksempel. Den samme flise som resten af ​​køkkenets rygplade bruges, bare på en anden måde.

Et andet eksempel på det enkle, iøjnefaldende mønsters evne til at indstille en sektion af et monokromatisk rum fra hinanden.

At binde i de mørke (ish) frysere og bordplade i dette køkken, a sildben flise backsplash har nogle grå og brune undertoner

Et tidløst sildbenet mønster indarbejdet i en traditionel indstilling, men på en ren og moderne måde er praktisk talt himmel på jorden.

Chunky hvide fliser og hvide fugle gør det mere subtilt her, men mønsteret på gulvet balancerer pænt med detaljerne i et træbjælket loft.

Jo bredere farvefarven inden i fliserne, jo længere længden af ​​hver flise, og jo brødere vinklerne, jo mere dramatiske vil sildbenet mønster forekomme. Perfekt til et værelse, der er designet til drama.

Med sin vægt på præcision og vinkler er sildbenet i næsten alle tilfælde et glimrende fundament for symmetrisk indretning.

"Industrial møder elegant" med en marmor sildben backplash i et skarpt, moderne køkken.

Trækorn gør et sildbenet mønster endnu mere udtalt, på en perfekt perfekt måde.

Et sildbenloft er et perfekt detaljeret komplement til et minimalt rum. Jeg elsker varmen af ​​træ sildbenet mønster her.

Genvundet træ installeret i et sildben mønster i loftet er en bedøvelse. Gør endda et hvælvet loft, der er mere hyggeligt. {Fundet på makemeprettyagain}.

Fremhæv en særlig smuk del af dit rum ved at indramme det i et sildbenet mønster. Gør en bedøvelse endnu mere, godt, fantastisk.

MoreINSPIRATION
  • Køkkenbacksplashes blænder med deres Herringbone Designs
  • Sådan får du det meste ud af dine sildbensgulve
  • 20 Smarte anvendelser af marmor i hjemmedé

Malede sildben mønster er en billig måde at få udseendet på. Bare kræver lidt tålmodighed og albuefedt.

Malet sildmønster på væggene gør et smukt møbel føles ekstra specielt.

Vis de smukke hvide fliser udlagt i et sildbenet mønster i bruseren ved at installere en glasbruser surround. Sandelig skal sildedobedet være beundret fra alle vinkler.

Wall stencils er en glimrende ressource, der nemt kan opretholde den præcision, som en smuk sildbensmønster implementering kræver.

Sæt et unikt vrid på det klassiske sildmønster ved at skabe tilfældige, dekonstruerede "V" sektioner. Dette minder mig om lidt konfetti eller sprinkler. Hvad er der ikke at elske, virkelig? {Fundet på justanotherhangup}.

Et lignende "konfetti" udseende, men med en smule mere struktur. Bemærk, at mønsteret er uregelmæssigt, men det gentages her. {Fundet på paintandpattern}.

Selvfølgelig skaber sildbenet mønster ud af naturlige materialer som dette lys, rå træ er især hjertevarmende. Elsk hvordan det danner en zigzag på grænsen til den hvide væg.

Et deconstrueret sildbenet mønster i en sofistikeret hvid-og-guld palette er både tidløs og moderne.

DIY projekter med et sildben mønster er meget varme lige nu. Hvad med denne vægkonst, der minder om akvarel, skabt med akryl? Jeg elsker den perfekte ufuldkommenhed hos de enkelte "knogler". {Fundet på viewalongtheway}.

Denne fed, fuchsia væg kunst repræsenterer et moderne twist på et klassisk sildben mønster.

Hvis du elsker udseendet af sildbenet mønster, men er mere interesseret i en mindre indbygning, kan det være noget, du kan lide. En fantastisk upcycled sildbenet mønster to-tone kommode med læderremme. Elsker det!

"Sildben" er oprindeligt navnet på det særprægede V-formede vævemønster. Det giver perfekt mening, da det inkorporerer sildben tekstiler ind i din indretning er et skridt i retning af ubesværet chic.

Sildbenet mønstrede tekstiler er også en glimrende måde at gøre en "fancy" plads føler mere hjemlig, mere komfortabel og mere ægte.Jeg elsker juxtapositionen af ​​glans, mønstre og overordnede detaljer her.

Indvendigt eller udvendigt maler man betonggulve i en levende sildben for at gøre en fed (og sjov!) Erklæring.

Et andet sted at indarbejde sildben er uden for dit hjem - denne mursten gårdhave er et perfekt eksempel på det smukke mønster. Parret med den typiske murværk af dette storslåede hjem er sildbenet lige anderledes nok til at blande ting op.

Sildbenet ser ud som slank udvendigt som det gør i interiører. Denne DIY shim kunst inkorporerer masser af personlighed - dristige nuancer af blues (herunder trendy kobolt), ombré og sildben. Et perfekt levende stykke til at dekorere baghaven. {Found on whiletheysnooze}.

Vælg en udendørs gangbro, der virkelig gør en sofistikeret erklæring ved at lægge mursten ned i en sildben. Effekten er straks klassisk og klassisk.

Hvor er dit yndlingsrum eller sted at se et sildbenet mønster?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar