Hideaway Island House af Frank Macchia

Beliggende på Hideaway Island i Noosa-regionen i Australiens Sunshine Coast er dette hus designet af lokal arkitekt Frank Macchia. Det 4 soveværelser-4 badeværelser hus ligger på en smuk ø med udsigt over smukke landskaber og er overdådigt og luksuriøst i design.

Jordoverfladen er helt dedikeret til nem at leve. Den opvarmede pool og vandet byder på meander fra indgangen til floden understreger indendørs-udendørs symbioses. Den sprawende lounge, køkken og spisestue alle indfanger fantastisk udsigt over floden, som igen inviterer øjeblikkelig afslapning.

Den store havnefront, der sidder over den hvide sandstrand, er indgangen til den smukt designede anløbsbro. Den anden sal rummer tre ensuited soveværelser og medie rum. Det sofistikerede c.bus-system styrer sikkerhed, belysning og integrerede underholdningssystemer, der er skræddersyet til de specifikke krav fra ejeren.

MoreINSPIRATION
  • Smuk havnefront ejendom på Mercer Island
  • Bainbridge Island Residence
  • Smukt renoveret Long Island Beach House

Tagterrassen dækker hele bygningens fodspor og leverer en fantastisk privat 360 graders panorama, som simpelthen ikke kan rivaliseres.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar