Højt niveau af interaktivitet udstødt af stilfulde moderne hjem i Taiwan

H2o + Co2 Design sendte os billeder og information om et moderne husdesign, som de for nylig gennemførte i Taipei, Taiwan. Ejeren der arbejder i modeindustrien ønskede at have et hjem med unikke og personlige træk. Efter at have diskuteret disse behov reducerede designerne partitionsvægge til et minimumsniveau for at bryde det uafhængige rumlige mønster og gøre rumslagene lysere og mere gennemsigtige. Ved at kammere stuen, studere, åbne køkken, bar og spiseplads, blev der skabt en stærk dialog mellem mennesker og rum.

Her er mere fra arkitekterne: "Fordi bjælkens højde var for lav, brugte vi begrebet diamantflader til lofterne for at skabe et nul-undertrykkende rum. Vi ønskede, at ejeren kunne nyde en åbenhed i denne crowed city gennem loftet design, som viser lav nøgle men ekstraordinære skønhed. Bagenden af ​​gangen blev inspireret af Tadao Andos arbejde Church of Light ". [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af H2o + Co2 Design]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar