Hill End EcoHouse i Brisbane Australien

Arkitektfirmaer over hele kloden skal tænke som Queensland-baserede Riddel Arkitektur for virkelig at redde planeten fra yderligere skader. Firmaet har afsluttet en smuk high-end privat bolig kaldet Hill End Ecohouse i Brisbane, Australien. Hvad der gør denne struktur speciel er, at den er blevet helt ud af huset, den erstatter.

Huset er lavet af genbrugsmaterialer, der bringer i brug 80% af det materiale, der blev reddet fra 1930'ens struktur, der tidligere besatte stedet. Hvad mere er, at huset har formået at sikre en seksstjernet energieffektivitetsvurdering, og at den forvalter uden at omfatte strukturenes æstetiske skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Smart Moderne Residence i Polen
  • Elysium 169 House i Noosa, Queensland, Australien
  • Elegant nyindrettet hus i Holland

Det er et meget smukt og moderne hus. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede. Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt.

Formen er interessant, lidt abrupt dog. Men det var meningen, at skabe noget andet, der ville skille sig ud. Jeg kan virkelig godt lide interiøret. Det er simpelt og smukt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar