Hillside Retreat i Frankrig bygget til en moderne familie

Slående integreret i en bjergskråning i landsbyen Bois D'amont, Frankrig, trækker denne moderne familie sig tilbageJDS Architects er original og indbydende. Det lille, uregelmæssige sted nær den schweiziske grænse, nabo af en skov, har udsigt over den charmerende landsby og det naturlige landskab ud over.

Udviklet på et budget på 218.000 $ består dette hjem af tre niveauer: en nederste etage med plads til tre soveværelser, et andet niveau med socialiseringsområder og en tagterrasse. Terrassen i ryggen tjener som sted for indbyggerne at samle i varme sommerdage.

Lyst og rummeligt, indretningen af ​​dette hjem ser ud til landskabet i alle retninger takket være mange vinduer fra gulv til loft. Et minimalistisk moderne design præger rummene.

Opholdsstuen, køkkenet og spisestuen er organiseret i et åbent planlægning, hvor forældrene kan holde øje med deres børn både indendørs og udendørs. Hvad synes du om denne franske bjergside tilbagetog?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar