Historisk lejlighed med en hule lignende indgang og udsigt over havet

Beliggende i Jaffa, Israel, er denne lejlighed meget gammel, og du kan fortælle det bare ved at se på det udefra. Dens design og struktur minder om en hul på grund af alle de kuperede lofter, hvælvinger og buegange. Gennem årene er det blevet renoveret og renoveret flere gange. I 2017 fandt den seneste renovering sted. Det var et projekt afsluttet af Pitsou Kedem Architects.

Lejligheden har en samlet overflade på 100 kvadratmeter, og du kan straks fortælle, at der er noget specielt ved det selv før du kommer ind. Det har denne usædvanlige hoveddør, der stort set tager op under halvdelen af ​​en stor indgang til buegang. Du kan faktisk se inde i lejligheden, hvilket er lidt underligt, men samtidig spændende og mindeværdigt.

Et af de ting, arkitekterne fokuserede på under renoveringen, var overgangen mellem rummene. De ønskede at give lejligheden et ensartet udseende, og for at gøre det måtte de niveauere gulvet for at slippe af med højdeforskellene mellem værelserne. Dette betød selvfølgelig, at nogle af buegangene blev mindre, men det gør det indvendige design særligt.

MoreINSPIRATION
  • Lejlighed i høj klasse i en historisk bygning
  • Hyggelig hjørne lejlighed med tre balkoner
  • Eklektisk lejlighed med en forskellig farvepalet og en afslappet indretning

Spisepladsen kan ses udefra. Det er disse små og hyggelige rum mellem køkkenet og stuen. Det har åbne hylder, et lille rundt bord og elegante og klassiske ledestole. Vedhængslampen, der hænger over bordet, er både elegant og moderne.

Køkkenet føles meget større og mere åbent takket være det høje loft. Der er også noget andet om loftet, der er værd at nævne. Arkitekterne lykkedes at afdække kuplen ved at slippe af med alle lag af gips, der skjulte det indtil da. De fjernede også loftet ornamenter fra alle rum.

Selvfølgelig ville lejligheden ikke være så charmerende og så smuk som den er nu, hvis den ikke tilbyder sådan en smuk udsigt over havet. De kan beundres fra alle rum, herunder soveværelset, som har dette store buede vindue overfor sengen. Selv brusepladsen på badeværelset vender ud mod havet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar