Historiske hjem og hvorfor de stadig styrer for at fange vores hjerter

Indholdsfortegnelse:

Historiske hjem og hvorfor de stadig styrer for at fange vores hjerter
Historiske hjem og hvorfor de stadig styrer for at fange vores hjerter
Anonim

På tværs af boligbranchen landsdækkende vælger flere og flere boligejere at købe og genoprette en historiske hjem over at købe eller bygge et nyt, moderne hjem. Man kan måske finde det lidt nysgerrig, at der stadig vil være en sådan interesse for 100 år gamle genstande i en alder med hidtil uset elektronisk tilslutning og teknologisk innovation, og alligevel fortsætter det.

Hvad handler det om historiske hjem, der har fanget vores hjerter og vores tegnebøger? Selvom du aldrig tænkte på dig selv som fan af gamle hjem, være forberedt på at blive forelsket i magien og mysteriet bag disse historiske perler.

Kilde: Historic Edgewood Home Renovation via Pine Street Tømrere
Kilde: Historic Edgewood Home Renovation via Pine Street Tømrere

Hjertetilslutninger

Mange tror, at den udbredte interesse i historiske hjem er simpelthen den naturlige tilstand af den menneskelige tilstand for at stræbe efter at forbinde vores fortid.”Jeg tror, det går tilbage til et grundlæggende menneskeligt ønske om at føle sig forbundet med vores rødder."Siger Elizabeth Finkelstein, grundlægger af det kuraterede historiske hus markedsplads og fan klub, Circa Old Houses.

Følelsen af at gå ind i et gammelt hus er i sig selv en umiskendelig fornemmelse. Elizabeth forklarer, "det er som om du pludselig er blevet en del af en større historie. Det er meget kraftfuldt. Du kan ærligt føle kærligheden i det hjem, der er kommet for dig ". Hun mener, at de historiske hjems popularitet skyldes, at folk ønsker et tilbagevenden til noget mere autentisk og one-of-a-kind, i en alder af hurtig mode og fastfood, fyldt med øjeblikkelige resultater.

Lisa Hassler, ejer af Historic Homes of Cape Cod, forklarer at for hendes klienter er følelsen lige så ægte en kærlighed som det nogensinde var. De plejer omsorg for huset og deres forbindelse til det er ægte og visceral. Hun har fundet ud af, at det er husets karakter og det historiske hjems historie, de søger mest.”Than historie med virkelige mennesker og virkelige liv forbinder den nuværende boligejer med de håndværkere, der byggede huset såvel som til de generationer, der har boet der før dem"Forklarer lisa

Det ser ud til, at folks interesse for historiske hjem også er overvældende drevet af deres søgen efter en autentisk forbindelse. Som lisa siger, "det er ikke bare huset - det er en livsstil, som folk er efter”. Den sjælengørende forbindelse er mere end blot en ånd i huset, det er noget, du kan føle og holde i din hånd. Forestil dig at kaste din hånd ned en banister den generation efter generation af folk har holdt før dig.

Kilde: Pink Historic Victorian via House Crazy Sarah
Kilde: Pink Historic Victorian via House Crazy Sarah

Historisk Håndværk

En anden stor appel af historiske hjem er de unikke materialer af høj kvalitet, der simpelthen ikke eksisterer længere.De materialer, der anvendes i historiske hjem, er meget robustere end noget, der anvendes i dagens bygninger. Som årtierne har været på, har mere effektive og billigere byggemetoder overhalet traditionelle byggeteknikker. For eksempel, som tømmerpriserne steget gennem årene, blev studdedimensioner mindre og krydsfiner blev standardbyggematerialet.

Som Dave Radleman, Administrerende direktør for hjemreparationsfirmaet Heirloom Design Build forklarer, at high-end-materialer, der anvendes i historiske hjem som solid mursten, gamle væksthavegulve har uovertruffen skønhed og integritet, der ikke er noget ægte håndværk. I dag, de fleste bygherrer vil bare bygge hjemmet hurtigt og stort, og afstå fra mange af de små dekorative detaljer. Disse udsmykkede, dekorative detaljer er, hvad Dave elsker mest om at arbejde med historiske hjem. "Der er ellers intet som de utrolige detaljer, du finder i historiske hjem" han siger.

Dave fortalte os også, at en af de største ting, som hans Heirloom Design klienter synes om historiske hjem, er, at omfanget af historiske hjem er helt rigtigt; proportionerne er alle naturlige og organiske, i modsætning til nutidens "McMansions". Historiske hjem har en tendens til at blande sig godt sammen som et billedkunstgadeskab med ensartet design og stilarter blandt hjemmet.

Historiske huse har også forreste verandaer, og den omkringliggende gård har højst sandsynligt meget gamle store træer, og den omkringliggende gade er mere tilbøjelig til at bestå af venligere skalerede huse.

Kilde: Historisk restaurering af Lincoln Cottage ved Timberlane Shutters
Kilde: Historisk restaurering af Lincoln Cottage ved Timberlane Shutters

Historisk skattejagt

Genoprette historiske huse er noget af en hobby for entusiaster. Mange beskriver følelsen rigelig glæde fra at afdække dit hjems hemmelige fortid, trin for trin. Mange historiske indbyggere er simpelthen glade for at fortælle dig alle om deres seneste opdagelse, eller den forskning, de har afdækket om deres hjem til dato. Mange af de historiske hjemeksperter, vi talte med, beskrev oplevelsen som ligner en skattejagt for dem og deres kunder!

Et Hometalk-medlem delt for nylig sin spænding over at afdække en hemmelig gangbro under et par tommer snavs i deres gård. Han lagde straks sit værksted til side og tilbragte hele resten af dagen at afdække gangbroen til stykke, som endte mystisk ud i skoven bag sit hus. De fantastiske opdagelser man kan komme på et hvilket som helst tidspunkt i et historisk hus er ting af store romaner og spøgelseshistorier.

Kilde: 1880s Massachusetts Home via Thorson Restorations
Kilde: 1880s Massachusetts Home via Thorson Restorations

Historiske forretningsmuligheder

Der er selvfølgelig også monetære årsager til, at folks kærlighed varer for historiske hjem.Ejendomme inden for udpegede historiske distrikter er mere værd end deres nyere kolleger, sætter pris på hurtigere og beholder mere af deres værdi. På et ofte turbulent boligmarked giver et hjem inde i et historisk distrikt meget mere prisstabilitet.

Historiske hjem har også et meget højere investeringsafkast, når du ombygger, så du ikke kun har potentialet til at øge dit hjems værdi dramatisk, men du kan også føle dig sikker på, at du får stor bang for din buck. Statskattelettelser gør også historisk bevarelse mere attraktiv; 24 stater tilbyder nu en form for kredit for historisk rehabilitering af ejerboliger.

Men selv de mest ivrige gamle hjemmeforældre må stadig beskæftige sig med budgetbegrænsningerne ved at købe et egentligt historisk hjem. Heldigvis er der unikke detaljer, du kan identificere i et nyt salgshus eller tilføj til dit hjem selv for at få det historiske udseende! Historisk boligindretninger og værdsætter, Colleen Stevens på 58 Water Street, har et par forslag til ofte oversete detaljer for at holde øje med: "Mange nye boliger vil have høje dobbelte døre af massivt træ, sekskantede fliser på badeværelset, og andre charmerende udsmykkede detaljer ". Den sande skønhed er i detaljerne, ifølge Colleen.

Andre historiske detaljer eller renoveringer du kan tilføje dig selv omfatter veranda trim, krone støbning, dekorative loftfliser og antikke hardware som dørhåndtag eller kabinet knapper.

I deres kerne fremkalder historiske hjem et sentimentelt, følelsesmæssigt svar såvel som en dyb forståelse for en ægte, ægte kvalitet, der er gået tabt i alle aldre. Da denne appel vil udholde for generationer af boligejere, er historiske hjem veludstyrede til at stå tidstesten. Tjek Hometalk for at lære mere om historisk arkitektur eller at gennemse flere smukke historiske hjem.

Populært emne.