Historisk tårn i Amsterdams ikoniske Dam-plads konverteret til kunstnerens bopæl

Hollandsk interiørarkitektur firma I29 designet indvendigt i et historisk stormagasinstårn i Amsterdams ikoniske Dam-plads. Det ukonventionelle interiør tjener som kunstnerens opholdssted og er en del af et større program med titlen "Room on the Roof". Musikere, kunstnere, designere og andre kreative fagfolk vil blive inviteret til at tage bopæl og skabe et kunstnerisk projekt for at dele med offentligheden. Programmet blev oprettet af De Bijenkorf stormagasin i samarbejde med Rijksmuseum for at byde velkommen både nationale og internationale talenter.

Lige med proportioner og perspektiver ligner rummet et kolossalt skab med forskellige leveområder stablet over flere halv niveauer. Træ stiger fører fra det nedre niveau boligareal til et arbejdsområde og til et forhøjet soveplads. På tværs af træstrukturen er der et lille siddeområde badet i hvidt. Et teleskop med panoramaudsigt over Amsterdam giver inspiration. Den sorte spiraltrappe springer gennem midten af ​​studiet.

Designer Maarten Baas bliver den første gæst til at bebo rummet. ”Room On The Roof ønsker at tilbyde kunstneren en unik oplevelse, "Sagde i29 i en erklæring. ”Dette var udgangspunktet for i29 at realisere en installation, der samler to verdener i ét rum; spiller med skala og opfattelse som i Alice Wonderlands univers. "De kunstneriske værker skabt her vil snart blive udstillet til offentligheden. [Oplysninger fremsendt via e-mail af i29 Interiørarkitekter; Fotografi af Ewout Huibers.]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar