Ferie Girona hus med et usædvanligt tag

Periscope House er en feriebolig beliggende i La Selva de Mar, Girona, Spanien. Det plejede at være bare en ruin, indtil den blev rehabiliteret og forvandlet til denne dejlige tilbagetog. Restaurering og transformation af bygningen var et projekt af Nerea Calvillo med Daniel García, Marina Fernández og Aitor Casero fra C + arquitectos. De designet dette hus til en privat kunde og afsluttede den i 2011.

Huset dækker et samlet areal på 209 kvadratmeter. Det har et meget interessant design. Nogle af dens mest interessante funktioner omfatter et beboeligt tag sidde oven på en række genvundne stenmure. Arkitekterne formåede at bevare nogle af bygningens oprindelige elementer. Væggene er en del af dens historie og et vidnesbyrd om fortiden, mens resten er et blik mod fremtiden. Den interne struktur er enkel og effektiv. Alle serviceområder er knyttet til stenmurene og udgør et beskyttende lag for det centrale område.

MoreINSPIRATION
  • Beboelseshus med 4 vinger i Girona
  • Huset, der har en hel have på dens tag
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Kernen i huset er et stort rum, der nemt kan omkonfigureres og bruges som natklub, fodboldbane eller andet, som ejeren ønsker at være. Det er tilgængeligt fra enhver del af huset, og det giver også adgang til alle andre områder. Arrangementet er ganske usædvanligt, men meget interessant på samme tid. I betragtning af det faktum, at huset teknisk set ikke har adgang til vejen, var det et ret vanskeligt projekt, der krævede, at alt materiale skulle transporteres for hånd. I slutningen blev ruinen til et moderne hjem. {Fundet på archdaily og billeder af Miguel de Guzmán}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar