Ferie tilbagetog for et Wellington par og deres 3 børn

Dette er Waikanae House. Det er en smuk bolig beliggende i Waikanae, Kapiti Coast, New Zealand. Waikanae House var et projekt af Parsonson Architects, og det blev afsluttet i 2010. Design teamet, der arbejdede på dette projekt, blev dannet af Gerald Parsonson, Andrew Simpson med hjælp fra bygningsingeniør Spencer Holmes Ltd og bygherren Stratum.

Holdet lykkedes at komme med et smukt design. Det er moderne og spændende, for ikke at nævne meget funktionelt. Waikanae House sidder på en lille, verdig havby ved Kapiti Coast 45 minutter nord for New Zealands hovedstad Wellington i det gamle strandområde. Det er omgivet hovedsageligt af feriehuse eller, Äòbaches, der blev bygget i begyndelsen af ​​1900'erne. Det er helt sikkert en interessant tilføjelse til landskabet.

MoreINSPIRATION
  • OZ bopæl for et ungt par med to børn
  • S & T kontoret fra Wellington, New Zealand
  • Lille to-etagers ferie tilbagetog på en sandstrand i New Zealand

Waikanae House er også en feriebolig, men med et meget anderledes design som de andre i området. Huset er ejer af et Wellington-par og deres 3 børn. Det sidder på et smalt plot, bag en høj klit til stranden. Boligen blev designet som en Äòdune-hopper. Det har en åben planløsning beliggende oven på soveværelserne. Det nyder godt af smuk udsigt over havet og Kpiti-øen. Både placering og design er imponerende. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar