Hollywood Hills arkitektoniske mesterværk

De fleste mennesker ville overveje en sådan ejendom, en drøm blev til virkelighed. En heldig få kalder det virkelighed. Men hvad gør det så specielt? Er det størrelsen, placeringen, det luksuriøse interiør? Hvis du analyserer hele billedet, finder du ud af, at det er en kombination af alle disse elementer.

Ejendommen kan findes i Hollywood Hills. Det er et arkitektonisk mesterværk. Med store interiørområder, store udendørsarealer, fantastiske udsigt og alle slags drømmende funktioner gør dette sted det svært at vælge et yndlingselement. Set udefra er boligen fantastisk. Det er selvfølgelig lige så smukt, når du træder ind. En af de mest fantastiske funktioner er uendelig pool. Delvist dækket, poolen overser det fantastiske og vas landskab med skoven og bjergene i det fjerne.

MoreINSPIRATION
  • Justin Bieber er fødselsdagsgave fra sig selv: en ejendom på $ 10,8 millioner i Hollywood Hills
  • Vintage engelsk land ejendom i Hollywood Hills
  • Moderne bolig i Hollywood Hills af Francois Perrin

Hvert indvendigt rum har sit eget unikke udseende. Køkkenet er et rummeligt og smukt rum med en stor ø, store vinduer, rustfrit stål apparater og de vidunderlige vedhæng lys. Medierummet har et meget hyggeligt og intimt udseende med smukt strukturerede vægge og en varm farvepalet. Resten af ​​boligen er lige så interessant, og hvert rum afslører nye iøjnefaldende detaljer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar