Hvorfor Home Automation er afgørende for energieffektivitet

Hjemmeautomatisering er ikke længere forbeholdt den yderst velhavende eller teknologiske elsker. Billedkilde: Unik sten

Det lignede engang noget fra science fiction, men hjemmeautomatiseringsteknologi er her - og det kan være nøglen til at maksimere dit hjems energieffektivitet. Hjemmeautomatisering omfatter enhver teknologi, der bruges til fjernstyring og overvågning af funktionen af ​​dit hjems systemer - og kan svare til betydelige besparelser, når de anvendes til energieffektivitet.

Brug af hjemmeautomatisering er ikke længere forbeholdt den yderst velhavende eller teknologiske elsker. Et "smart hjem" bliver stadig mere populært, fordi der kan være store fordele for den gennemsnitlige boligejer med relativt små indsatser og investeringer.

Så hvorfor er hjemmeautomatisering afgørende for energieffektivitet, og hvorfor skal du forstyrre?

Det lignede engang noget fra science fiction, men hjemmeautomatiseringsteknologi er her - og det kan være nøglen til at maksimere dit hjems energieffektivitet. Billedkilde: William Short

Hjemmautomatisering giver dig kontrol.

Uanset om du er hjemme eller halvvejs over hele kloden, kan hjemmeautomatisering forbinde dig med din belysning, opvarmning og køling samt VVS-systemer. Gik du ud af døren og glemte at slukke lysene? Tjek (og sluk dem!) Fra din computer eller mobilenhed.

Den programmerbare termostat du allerede har? Det er faktisk en hjemmeautomatiseringsenhed - men hvor mange gange overstyrer du programmet (hvis du faktisk nogensinde har programmeret det), fordi din tidsplan er ændret? Moderne hjemmautomatiseringsværktøjer tillader det enkle tryk på en knap at fortælle dit opvarmnings- og kølesystem, at du er "kommet hjem" eller "går hjem", så du får dit hjem til den ideelle temperatur, uanset hvad din tidsplan bringer.

Ikke alene er disse nemme automatiseringsværktøjer øko-savvy, de er også meget lette på tegnebogen, så du kan slukke for dyre hjemsystemer, som f.eks. A / C, når de ikke er i brug.

Gik du ud af døren og glemte at slukke lysene? Home automation giver dig mulighed for at kontrollere (og slukke dem!) Image Source: Claremont Rug Company

Hjemmautomatisering gør arbejdet for dig.

Livet er travlt. Folk glemmer. Vi glemmer ting som at forlade lysene ovenpå, fordi vi kom lige tilbage. Ups. Vi glemmer at børnene så fjernsyn nedenunder, før de gik udenfor for at spille. Det er okay. Bevægelsessensorer har ryggen. De kan slukke for lys eller fjernsyn, når rummet er tomt og forhindrer at spilde energi (og penge).

Hjemmeautomatisering kan også frigøre dig fra "phantom load", energiforbruget vores fjernsyn, computere, mikrobølger og andre elektroniske enheder har samtidig slukket, men i standby-tilstand. Anbefaling af energigrupper, som vi unplugger disse enheder, når de ikke er i brug, er prisværdige. Men ... vi glemmer, husk? Eller måske kan vi ikke engang nå disse forretninger! Smarte strimler kan tilføjes til dit hjem automatisering arsenal for at skære strøm til disse phantom load apparater, når du slukker dem.

En undersøgelse viste, at fantombelastninger svarer til 7% af den elektricitet, der anvendes i USA. Det ser ud til, at dette lille skridt kan svare til store besparelser.

Hjemmeautomatisering kan også frigøre dig fra "phantom load", energiforbruget vores fjernsyn, computere, mikrobølger og andre elektroniske enheder har samtidig slukket, men i standby-tilstand. Billedkilde: Brooke Wagner

Home automation sparer penge.

En række skærme er tilgængelige og kan give oplysninger om elforbruget af hele dit hjem eller en individuel vare. Bevæbnet med den viden kan du have faktiske data, når du prøver at bestemme, om du skal erstatte den ældre model opvaskemaskine, for eksempel. Måske er det ikke så ineffektivt som du troede. Eller måske er det virkelig den energi hog, du mistænkte, og det er tid til det at gå.

Når det gælder tid, kan disse skærme også hjælpe dig med at vælge, hvornår det er bedst for dig at køre visse store forbrugsstoffer. Hvis du bor i et område, hvor det elektriske selskab leverer lavere priser for ikke-spidsforbrug, kan du holde penge i lommen og forbedre din energieffektivitet ved at køre tørretumbleren senere om aftenen.

Er det tid til at erstatte det gamle, energisugende apparat i stedet for en energieffektiv? Billedkilde: Hariri

Med et tryk på en knap.

I modsætning til hjemmeautomatisering af systemer til sikkerhed eller underholdning, behøver du ikke at planlægge en lang konsultation eller installation. Der er virksomheder til rådighed for at fuldføre din hjemmeautomatisering, hvis du ønsker det, men DIY hjemmeautomatisering er mulig og let tilgængelig.

Omkostningerne ved automatisering til energieffektivitet kan skræddersyes til dit eget budget. Uanset om du bare starter med et par strømstrimler eller køber et DIY-kit, der indeholder flere automatiseringsmuligheder, eller kontrakt med et firma for at blive helt omdannet til et smart hjem - stort eller lille, vil det alle have en positiv indvirkning på din energieffektivitet.

Omkostningerne ved automatisering til energieffektivitet kan skræddersyes til dit eget budget. Billedkilde: Fallon Custom Homes

Med et tryk på en knap er de værktøjer, der er nødvendige for at maksimere dit hjems energieffektivitet, ved dit øje og opkald. Den teknologi, der engang var en drøm, er klar til at gennemføre. Du skal bare afgøre, hvilket system der har den største indvirkning på den måde, du bor og bygger derfra.

Hvor vil du begynde?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar