Modular Prototype Home Indbygget i kun 45 dage

Tid er penge på en eller anden måde, og en stor ulejlighed ved opbygningen af ​​et nyt hus er hele projektets varighed. Moderne byggeteknikker og teknologi giver nu arkitekter mulighed for drastisk at reducere tiden, og et godt eksempel er hjemmet designet af Felipe Assadi.

Projektet fandt sted i 2014, og huset er en prototype. Det blev bygget i Chile på kun 45 dage. Det tog 4 dage at flytte alt til webstedet og 6 timer for at installere alt.

Huset er lavet af fire identiske moduler på 3,5 til 6 meter. Disse var den maksimale bredde og højde, som gjorde det muligt for holdet at transportere modulerne uden politi eskorte. Interiøret er indrettet i 3 soveværelser, 2 badeværelser, et spisekammer og en central stue med køkken og spiseplads.

MoreINSPIRATION
  • $ 25.000 Dream Home bygget i 80 dage med genbrugsmaterialer
  • Archway Studios - en prototype bygget i en rundt en jernbane viadukt
  • Prototype deltidsbolig ved Andreas KARL Arkitektur

Alle rum kombineret dækker et areal på 80 kvadratmeter, og fordi huset er lavet af individuelle moduler, vil fremtidige kunder kunne konfigurere det på nettet i overensstemmelse med deres egne behov og præferencer, efter et sæt regler.

Prototypehuset blev monteret på søjler installeret på stedet og er placeret i et område med smuk udsigt. Alle VVS-og el-installationer er lavet i en fabrik og klar til at blive tilsluttet, efter at huset er installeret på stedet.

Jernstrukturen giver husets styrke og stabilitet, mens fyrretræet til vægge, gulve og loft samt til nogle elementer på bygningens yderside gør det muligt at føle sig varm, indbydende og komfortabel, ligesom et hjem skal være .

Indretningen er enkel og elegant. Træet giver det en varm og behagelig glød, og møblerne er funktionelle og designet til at være praktiske uden nødvendigvis at sende et sofistikeret udseende. Glasfacaderne åbner værelserne til de smukke udsigter på begge sider og tillader naturligt lys at komme ind i alle områder af huset.

Projektet er dristigt, men også let tilgængeligt, så potentielle kunder kan designe deres drømmehus, placere det på deres drømmes sted og være klar på kort tid. Dette kunne gøres ved ferieboliger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar